Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED Szalag Stukkók

Polisztirol stukkók LED szalagokhoz.  Tulajdonképpen ez egyfajta rejtett világítás díszléc. 

Az alább látható stukkó családokat, melyeket magyar város nevek különböztetnek meg, úgy alakították ki, hogy a lehető legegyszerűbben, akár szakember segítsége nélkül is fel lehessen ezeket rakni a kívánt felületre.

A stukkók 2 méteres szálakban készülnek, igény szerint lehet hozzájuk rendelni külső és belső sarokelemet, így nem kell a gérvágással bajlódni. Úgy lettek kialakítva, hogy a LED szalagokhoz tartozó vezetékeket a LED szalag alatt, egy kis nútban lehet elvezetni az újratápláláshoz. Egy fő előnyük, hogy nagyon könnyűek, így a szerelés és ragasztás során nem kell ezzel bajlódni, nincs szükség még egy külön emberre, vagy kitámasztásra. 

Probléma - és megoldás:

A polisztirol stukkóknál sokszor probléma az, hogy a LED szalag átvilágítja a stukkót.

  1. Ehhez tudunk biztosítani alumínium reflektor lécet, mert tökéletesen beleillik a szerkezetbe. Ennek az egyik előnye az, hogy nem világítja át a stukkót a LED szalag.
  2. Továbbá a fém felület extra hűtést biztosít a LED szalagnak, ezzel lényegesen megnövelve ennek élettartamát.
  3. A harmadik nagy előnye pedig az, hogy mivel a LED szalagok fémre ragadnak a legjobban, így beragasztás után nem lesz hullámos a LED szalag, ami a rejtett világítás fényén is meglátszódhat. Ez az alumínium reflektor léc is 2 méteres szálakban érhető el.

A stukkókhoz tudunk biztosítani opál plexit is, melyet csak bele kell helyezni a stukkón előre kialakított helyre. Az opál plexi esetében a stukkó takarítása jóval egyszerűbb, mint nélküle, hiszen a port elég csak letörölni a plexiről, nem kell a porszívóval bajlódni. Illetve a kibocsátott fény sokkal homogénebb, egyenletesebb lesz. A külső és belső sarokelemek mintájára, az opál plexi is megvásárolható úgy, hogy azokat már előre gérbevágva tudjuk postázni. Az opál plexi 2 méteres szálakban vásárolható meg.

A különböző elemeknél talál illusztrációt, hogy az adott elem pontosan mire használható, így érdemes a stukkó család kiválasztása után átnézni az összes elemet.

A ragasztáshoz szükséges eszközöket, kiegészítőket is megtalálod nálunk:

A stukkók felragasztásához minden családon belül van két típusú ragasztó, mely a különböző felületekhez használható, illetve szilikonkinyomót is vásárolhat tőlünk. 

Természetesen, minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, és bíztatunk is arra, hogy megrendelés, vásárlás előtt keress bennünket ügyfélszolgálati telefonszámunkon. Szakértő kollégáink sok bosszankodástól tudnak megkímélni, és minden esetben segítenek a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.

A stukkókat a megrendeléskor gyártatjuk, így a megrendelések teljesítési ideje 3-5 munkanap.

Kérlek, olvasd el a témával kapcsolatos blogbejegyzésünket is!