Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Led díszlécek, stukkók, kiegészítők

Led díszlécek, stukkók, kiegészítők

A Pannon Led által forgalmazott, igényes kialakítású díszlécekkel komplett lakberendezési megoldásokat kínálunk otthona díszítésére, modernizálására. Most, hogy elindult a nagy lakásfelújítási program, egyre többen gondolnak otthonuk átalakításakor a fényforrások korszerűsítésére is. Ezeket természetesen, meg tudja vásárolni szegedi szaküzletünkben, és webáruházunkban is.  Komplett megoldásként a kiegészítők is már megtalálhatóak nálunk – így mindent egy helyen szerezhet be, kedvezményes árakon.

Nem csak világítás, egyedi hangulat:

A PAnnonLed által forgalmazott egyedi, magyar gyártású stukkók használata lakásunk, irodánk egyenletes, szórt fényű, rejetett világítás tudjuk megoldani, költséghatékony, mégis stílusos módon. Ráadásul, a szükséges kellékek, ragasztóanyagok is egy helyről szerezhetőek be, akár ingyenes, gyors házhoz szállítással. 

Szakértő kollégáink a  rejtett világítások tervezésekor gyakorlatilag többféle megoldást kínálnak vásárlóink részére, melyek között megkülönböztetünk

·         beltéri, vagy kültéri stukkókat,

·         oldalfali vagy holker díszléceket.

Amennyiben olyan díszlécre lenne szükségünk, melyekbe LED szalagokat szeretnénk integrálni, akkor választhatják az úgynevezett ragasztható LED Stukkók széles kínálatából is, melyekkel rejtett, úgynevezett indirekt világítást tudnak megvalósítani otthonunkban, vagy üzletünkben, irodáikban.

Mostani cikkünkben a LED-es Stukkó díszlécek választható kiegészítőit mutatjuk be.

stukkók, profilok - pannonled.hu

Milyen szempontok alapján válasszunk díszlécet?

-          Alapvetően a funkciója határozza meg a stukkónk kiválasztásának menetét. Mennyezeti, Holker díszlécet, vagy LED stukkót szeretne vásárolni? Válassza ki az Ön számára legideálisabb, legszebbnek tűnő formát. Szaküzletünkben megtekinthetik ezeket, láthatóak a profilok, illetve ezek metszetei is.

-          Amikor ez megvan, akkor a helység méreteit, a stukkó igényt kell felmérni.

-          Fontos, hogy azt is figyelembe kell venni, hogy LED-es világításunk kialakításához milyen extra helyigény szükséges, például egy tápegység „elrejtéséhez”. Lényeges szempont, hogy a tápforrás ne legyen beburkolva, legyen megfelelő légrés a szellőzés biztosításához. Ezen kívül nagyon fontos szempont az érintésvédelem, érdemes ezeket a szakmunkákat minősített szerelőkkel elvégeztetni, akik garanciát is vállalnak munkájukra.  

-          Ezen kívül kell még vezetékelés, csövezés, és kapcsoló, vagy vezérlés.

Számtalan kérdés merülhet még fel, már az igények felmérésénél is, érdemes velünk felvenni a kapcsolatot. Egy ingyenes konzultáció keretein belül segítünk mélyebben rálátni még a kivitelezés megkezdése előtt erre a témára is. Mivel kollégáink jó rálátással rendelkeznek a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, érdemes közösen átbeszélni a munkafolyamatokat. A PannonLed ebben is különbözik a barkácsáruházak hozzáállásától, mi szakértői segítséggel állunk az Önök rendelkezésére.

aluminium profil, rejtett led világítás, stukkó - pannonled.hu

A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány kiegészítőt:

-          Sarokelemek: A sarkoknál nehezére esik szépen összeilleszteni a díszléceket? Semmi probléma, kínálatunkban megtalálhatók szinte minden típusú léchez a „sarok elem”, amikkel gyorsan és szépen tudja mind a negatív, mind a pozitív sarkoknál összeilleszteni az elemeket.

-          Alumínium L profil:    ha ilyen profilba teszi a LED szalagot, akkor nem fog átütni a fény a stukkón. Kiválóan elvezeti a LED szalag által termelt hőt, ez által a szalag élettartama jelentősen meghosszabbítható. Kiválóan ragad rá a LED szalag és ez által szép egyenes vonalban tudjuk a szalagot a díszlécbe helyezni, nem lesz hullámos.

-          Plexiléc LED szalag beépítésére alkalmas stukkóba: megóvja a fizikai szennyeződéstől a stukkó belsejét és a LED szalagot.

A főbb kiegészítők mellett rengeteg ehhez kapcsolódó megoldást tudunk kínálni, főleg egyedi problémák elfedésére, megoldására.

Keressenek bennünket bizalommal:

Stukkó szakértőnk: Nagy Kristóf / nagy.kristof@pannonled.hu,  +36 30 182 5879