Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED panelek – a szép is lehet költségtakarékos!

LED panelek – a szép is lehet költségtakarékos!
Az energiatakarékosság manapság egy nagyon erős hívószó, egyáltalán nem mindegy, mennyi feleséges költséget tudunk megtakarítani, akár egy jó beruházás árán is. Érdemes végigolvasni bejegyzésünket, mivel a végén még egy remek akciós ajánlatot is találhat!  

Az energiatakarékosság manapság egy nagyon erős hívószó, egyáltalán nem mindegy, mennyi feleséges költséget tudunk megtakarítani, akár egy jó beruházás árán is. Érdemes végigolvasni bejegyzésünket, mivel a végén még egy remek akciós ajánlatot is találhat!  Jellemzően az irodák, munkahelyek költségei között vezető helyen szerepelnek az elektromos energia számlái. Hogyan csökkenthető ez hatékonyan? Például az elavult világítás cseréjével, felújításával. Ráadásul, minden megbontás, kőművesmunka, és az ezzel együtt járó idő, takarítás, hulladéktakarítás nélkül.

Mindez lehetséges, viszonylag gyorsan a nagyon elterjedt kazettás álmennyezetkbe épített neoncsöves egységek LED panelre történő átépítésével!

Hogyan kezdjünk neki?

Természetesen, a szakemberek jelenléte szükséges, de akár egy nagyobb iroda világítását is egy hétvége alatt le lehet tudni. A Pannonled modern LED paneljei pontosan illeszkednek a szabványos, 60 x 60 cm-es, általános mennyezeti gipszkartonok helyére, illetve a korábbi neon armaturákat is helyettesíthetjük ezekkel.

Lényeges szempont, és nagyon megkönnyítheti munkánkat egy profi, méretben is megfelelő beszerelő keret. Ennek segítségével gyerekjáték a csere. Főleg, ha néhány egységet kicserélünk, növekszik gyakorlatunk, és még egyszerűbb, könnyebb lesz a csere elvégzése.

Ezek az ultravékony LED paneleket alapvetően kazettás álmennyezetekbe tervezték, de beépíthetőek épített gipszkarton mennyezetekbe is. Amennyiben nincs módunk süllyesztve elhelyezni a LED panelt, abban az esetben lehetnek segítségünkre az úgynevezett „LED panel beépítő keretek”, melyekkel bármilyen felületre, pl. beton födémre is esztétikusan felhelyezhetők a világító egységek.

A Pannon LED panelek főbb jellemzői:

 • Vibrálásmentes, esztétikus, egységes  homogén világítás,
 • természetes, a napsütéshez közel eső színhőmérséklet,
 • nagyon vékony kialakítás,
 • harmonizáló fehér keret,
 • változatos méret megjelenés.

Többféle módon is felszerelhető: süllyesztve, vagy kiemelő kerettel falon kívüli megoldással.

A panelekben a gyárilag beépített LED-ek gondoskodnak az extra nagy fényerőről, az opálosított előlap pedig a modern és káprázatmentes világításról. Ez utóbbi rendkívül fontos az irodai munkáknál, ahol hosszú ideig koncentrált munkát kell végezni. A felületre szerelhető (falon kívüli) panelek plafonra, vagy oldalfara szerelhetők, a süllyeszthető típus pedig álmennyezetbe, gipszkarton falakba építhető.

Felhasználás – no és a költségek:

A LED Panelek általánosan használhatók otthonokban, irodákban, hotelekben egyaránt. Modern és divatos megjelenésüknek köszönhetően illeszkednek szinte

mindenféle stílusú épületbe. Extra hosszú élettartama miatt minimális a karbantartási és egyéb szerelési költsége.

 • Magas hatásfok és energia megtakarítás. Azonos fényerő esetén, akár 60-70% energiát spórolhat meg a halogén fényforrásokhoz képest.
 • Nem bocsát ki UV és infravörös sugárzást.
 • Környezetbarát. Nem tartalmaz Higanyt vagy más káros elemeket. Újrahasznosítható.
 • Modern - divatos forma, választható kialakítás és fényerő.
 • Nagy teljesítményű áramköröket tartalmaz. Vibrálás mentes, mely nem zavarja a szemet.

Szett tartalma:

 • LED Lámpatest, gyorscsatlakozóval szerelt tápegység.

Pannonled led panel és beépítőkeret együtt - akciós áron - pannonled.hu

Panel és kiemelőkeret – egy kis gyakorlati útmutató: 

Legkedveltebb és legelterjedtebb felrögzítési mód az úgynevezett „kiemelő keret” vagy más néven „beépítő keret” használata. Most ezt mutatjuk be bővebben.

4 darab alumínium profilból áll, melyeket csavarokkal összeállítva és belehelyezve a LED panelt, egy falon kívüli lámpatestet állíthatunk össze. Az összeszerelhető beépítő keret 4 darab alumínium profilból áll, melyeket csavarokkal összeállítva és belehelyezve a LED panelt, egy falon kívüli lámpatestet állíthatunk össze.

Beüzemelés

Kérjük, hogy az áramot kapcsolja le a beüzemelés előtt.
A LED Panel csak és kizárólag a hozzá csomagolt működtető tápegységgel üzemeltethető. A tápegység és lámpatest összekapcsolása gyorscsatlakozóval történik. A tápegység kettős szigetelésű, azaz 2 eres bekötést igényel a hálózatról. A LED Panel csatlakoztassuk a gyorscsatlakozó segítségével a tápegység kimeneti oldalához. Ezután a tápegység bemeneti oldalához csatlakoztassuk a hálózati kábelt. Amennyiben az összecsatlakozás megtörtént, használatba veheti a lámpatestet.

És a plusz érv:

Jelenleg is futó akciónkban a 60 x 60 –as panel és a kiemelőkeret együtt, még kedvezőbb áron beszerezhető szegedi üzletünkben és webáruházunkban:

LED Panel 6066 - 10287.- 

LED Panel keret: 3302.- Ft 

összesen alap ár: 13589.- Ft 

most ez a 2 termék akcióban csak: 10287.- Ft 

Nagykereskedelmi partnereink nagyobb mennyiséget is rendeljhetnek a fenti tételekből. 

Kérem, ha felkeltettük érdeklődését, katittnson IDE a további információkért.