Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

60x60 (595x595 mm) LED panel ajándék kiemelőkerettel

13.589 Ft
10.287 Ft (8.100 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 24%
Mennyiség:db
Cikkszám: 6066+6166
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Az akció keretein belül most a 60x60 LED panelünkhöz (Cikkszám: 6066) a kiemelőkeretet ajándékba adjuk. A kiemelőkeretet használva bármilyen felületre felszerelheti a 60x60 LED panelt.

A csomag ezt a két terméket tartalmazza:
- 60x60 (595x595 mm) Napfény fehér 4000K LED panel (PL6066)
- 60x60 Kiemelőkeret a PL6066 cikkszámú LED panelhez

13.589 Ft
10.287 Ft (8.100 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 24%
Mennyiség:db

Leírás

 • LED panelek – a szép is lehet költségtakarékos!

Az energiatakarékosság manapság egy nagyon erős hívószó, egyáltalán nem mindegy, mennyi feleséges költséget tudunk megtakarítani, akár egy jó beruházás árán is. Jellemzően az irodák, munkahelyek költségei között vezető helyen szerepelnek az elektromos energia számlái. Hogyan csökkenthető ez hatékonyan? Például az elavult világítás cseréjével, felújításával. Ráadásul, minden megbontás, kőművesmunka, és az ezzel együtt járó idő, takarítás, hulladéktakarítás nélkül.

Mindez lehetséges, viszonylag gyorsan a nagyon elterjedt kazettás álmennyezetkbe épített neoncsöves egységek LED panelre történő átépítésével!

 • Hogyan kezdjünk neki?

Természetesen, a szakemberek jelenléte szükséges, de akár egy nagyobb iroda világítását is egy hétvége alatt le lehet tudni. Lényeges szempont, és nagyon megkönnyítheti munkánkat egy profi, méretben is megfelelő beszerelő keret. Ennek segítségével gyerekjáték a csere. Főleg, ha néhány egységet kicserélünk, növekszik gyakorlatunk, és még egyszerűbb, könnyebb lesz a csere elvégzése.

Ezek az ultravékony LED paneleket alapvetően kazettás állmennyezetekbe tervezték, de beépíthetőek épített gipszkarton mennyezetekbe is. Amennyiben nincs módunk süllyesztve elhelyezni a LED panelt, abban az esetben lehetnek segítségünkre az úgynevezett „LED panel beépítő keretek”, melyekkel bármilyen felületre, pl. beton födémre is esztétikusan felhelyezhetők a világító egységek.

 • A Pannon LED panelek főbb jellemzői:

A Pannonled modern LED paneljei között megtalálhatóak az úgynevezett „mini panelek” mellett a nagyobb méretű ultravékony LED Panelek is. Méretileg forgalmazunk 30*30 / 60*60 / 30*120 / 60*120 cm-es LED paneleket. Mindegyik típus esetében a vastagsága maximum 1 cm. A működtető tápegység a panelen kívül helyezkedik el általánosságban 2*3*5 cm méretűek.

Többféle módon is felszerelhető:

 • Süllyesztve - a 60*60 cm-es paneljeink pontosan illeszkednek a szabványos, 60 x 60 cm-es kazettás álmennyezeti rendszerekbe, ezen kívül alkalmazható általánosan használatos gipszkarton álmennyezetekbe
 • Falon kívüli elhelyezéssel.- ez esetben a kiemelő keretünket javasoljuk, amivel gyakorlatilag a korábbi neoncsöves lámpatesteket/armatúrákat is helyettesíthetjük.

Tulajdonságaik:

 • Vibrálásmentes, esztétikus, egységes  homogén világítás,
 • természetes, a napsütéshez közel eső színhőmérséklet,
 • nagyon vékony kialakítás,
 • harmonizáló fehér keret,
 • változatos méret megjelenés.
 • Működési elv:

A panelekben a gyárilag beépített LED-ek gondoskodnak az extra nagy fényerőről, az opálosított előlap pedig a modern és káprázatmentes világításról. Ez utóbbi rendkívül fontos az irodai munkáknál, ahol hosszú ideig koncentrált munkát kell végezni.

 • Felhasználás – no és a költségek:

A LED Panelek általánosan használhatók otthonokban, irodákban, hotelekben egyaránt. Modern és divatos megjelenésüknek köszönhetően illeszkednek szinte mindenféle stílusú épületbe. Extra hosszú élettartama miatt minimális a karbantartási és egyéb szerelési költsége.

 • Magas hatásfok és energia megtakarítás. Azonos fényerő esetén, akár 60-70% energiát spórolhat meg a halogén fényforrásokhoz képest.
 • Nem bocsát ki UV és infravörös sugárzást.
 • Környezetbarát. Nem tartalmaz Higanyt vagy más káros elemeket. Újrahasznosítható.
 • Modern - divatos forma, választható kialakítás és fényerő.
 • Nagy teljesítményű áramköröket tartalmaz. Vibrálás mentes, mely nem zavarja a szemet.
 • Szett tartalma, azaz mi tartalmaz a doboz:
 • LED Lámpatestet és a gyorscsatlakozóval szerelt tápegységet.

Beüzemelés

Kérjük, hogy az áramot kapcsolja le a beüzemelés előtt.
A LED Panel csak és kizárólag a hozzá csomagolt működtető tápegységgel üzemeltethető. A tápegység és lámpatest összekapcsolása gyorscsatlakozóval történik. A tápegység kettős szigetelésű, azaz 2 eres bekötést igényel a hálózatról. A LED Panel csatlakoztassuk a gyorscsatlakozó segítségével a tápegység kimeneti oldalához. Ezután a tápegység bemeneti oldalához csatlakoztassuk a hálózati kábelt. Amennyiben az összecsatlakozás megtörtént, használatba veheti a lámpatestet.

És a plusz érv:

Jelenleg is futó akciónkban a 60 x 60 –as panel és a kiemelőkeret együtt, még kedvezőbb áron beszerezhető szegedi üzletünkben és webáruházunkban:

LED Panel 6066 - 10287.- Ft 

LED Panel keret: 3302.- Ft 

összesen alap ár: 13589.- Ft 

most ez a 2 termék akcióban csak: 10287.- Ft 

Nagykereskedelmi partnereink nagyobb mennyiséget is rendeljhetnek a fenti tételekből. 

Paraméterek

Fogyasztás 42 Watt
Fényerő 3550 Lumen
Színhőmérséklet ~4500K-DW(napfényfehér)
Fényhasznosítás 84lm/watt
Megtakarítás ~50%
Élettartam ~ 40.000 óra
Sugárzási szög 120°
Feszültség AC200-260V
Méret 595*595*10 mm
IP védelem IP20
Fényerő szabályzás Nem
Energiaosztaly A+
Mennyiség egység darab

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezek a termékek még érdekelhetik Önt