Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Blogok

Mesterséges Intelligencia és a világításvezérlés fejlődése

2021. 09. 01. 13:44:22

A mesterséges intelligencia azt ígéri, hogy a világításvezérlés automatizálásával pénzt takarít meg, csökkenti az energiafogyasztást és a hulladékot, miközben javítja a szolgáltatás minőségét és a vevői elégedettséget.

Led díszlécek, stukkók, kiegészítők

2021. 03. 09. 12:08:53

A Pannon Led által forgalmazott, igényes kialakítású díszlécekkel komplett lakberendezési megoldásokat kínálunk otthona díszítésére, modernizálására. Most, hogy elindult a nagy lakásfelújítási program, egyre többen gondolnak otthonuk átalakításakor a fényforrások korszerűsítésére is. Ezeket természetesen, meg tudja vásárolni szegedi szaküzletünkben, és webáruházunkban is.  Komplett megoldásként a kiegészítők is már megtalálhatóak nálunk – így mindent egy helyen szerezhet be, kedvezményes árakon.

CCT LED szalagok, és vezérlés

2021. 03. 05. 07:06:39
A CCT egy új, még aránylag ismeretlen fogalom a világítástechnikában. Ez azonban változni fog, egyre többen fedezik fel ennek az új technológiának az előnyeit. Lássuk is, miről van szó:

Lakásfelújítás - új fények otthonunkban

2021. 02. 14. 18:24:28

2021 februrárjától elindul Magyarországon az a lakásfelújítási program, melynek keretében az állam akár 50%-ban is támogatja az otthonok megújulását. Ennek keretében, fényforrásaink, kapcsolóink cseréje is aktuális lehet, főleg, ha egyébként is festéssel, tapétázással is szeretnénk megújítani a családi fészket. 

LED panelek – a szép is lehet költségtakarékos!

2020. 09. 12. 12:40:38
Az energiatakarékosság manapság egy nagyon erős hívószó, egyáltalán nem mindegy, mennyi feleséges költséget tudunk megtakarítani, akár egy jó beruházás árán is. Érdemes végigolvasni bejegyzésünket, mivel a végén még egy remek akciós ajánlatot is találhat!  

5+1 érv, miért cseréld az összes izzódat LED-re

2020. 04. 29. 10:52:02

Mostani, folyton változó világunkkal mindenki szeretne lépést tartani. Ez a fejlődés főleg a technikai vívmányokban csúcsosodik ki, nincs ez másképp a világítás terén sem. Minden embert más motivál. Valakit a környezettudatosság, a tartósság, a pénztárcája, a design vagy az okos megoldások érdekelnek. Ebben a cikkben ezeket a sarokpontokat figyelembe véve számba vesszük, hogy miért a legjobb választás.

MIÉRT KELL ÜGYELNI A FÉNYFORRÁSOKNÁL A KÁPRÁZÁSRA? MIT JELENT AZ UGR<19?

2019. 11. 06. 10:18:13

2019 sláger termékei egyértelműen a kis- és nagyméretű LED panelek voltak, így elkerülhetetlenné vált ennek a technológiának a dinamikus fejlődése. Az egyik legfontosabb változás az UGR érték (Egységes Káprázási Érték) csökkentése volt, így most már a Pannon Led kínálatában is elérhetők az UGR<19 LED panelek.
 


 

HIDEG, NAPFÉNY VAGY MELEG? MIÉRT NEM AZ ÖSSZES?

2019. 10. 29. 14:44:59

Nem tudja eldönteni, hogy milyen színhőmérsékletű LED szalagot szeretne felszerelni? Szerencsére erre van egy nagyon egyszerű, praktikus és modern megoldás, mellyel hihetetlenül egyedivé teheti otthonát.

24 WATTOS SÜLLYESZTHETŐ PANELEK 3 ÉV GARANCIÁVAL!

2019. 10. 22. 15:31:23

Folyamatosan, az igényeknek megfelelően bővítjük választékunkat. A bővítésből természetesen az egyik legnépszerűbb termékcsoportunk, a mini LED panelek sem maradhatnak ki. Továbbá még egy újdonsággal is készülünk, amely hamarosan az összes mini LED panelre érvényes lesz!

AUTÓ BELSŐ VILÁGÍTÁS A ZENE DALLAMÁRA!

2019. 10. 15. 15:24:01

Érdekli, hogyan tehetné egyedibbé autója belsejét? Szerencsére van egy egyszerű megoldásunk az Ön számára!