Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Zeti LED lámpa IP54 Falon kívüli kerek 18 Watt 4500K

6.417 Ft
5.133 Ft (4.042 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama: - 2021. 10. 29.
Mennyiség:darab
Cikkszám: 57180
Vonalkód: 5999547374451
Nem értékelt
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Elérhetőség: Raktáron
Por és fröccsenő víz ellen védett falon kívüli, kerek LED panel.
6.417 Ft
5.133 Ft (4.042 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama: - 2021. 10. 29.
Mennyiség:darab

Leírás

Mit jelent az IP54 védelem?

Egész pontosan azt jelenti, hogy a káros porbehatás ellen védett, de nem pormentes. Ezt úgy kell értelmezni, hogy bizonyos mennyiségű por bejuthat, de az kárt nem fog okozni. Illetve a lámpa fröccsenő víz elleni védelemmel van ellátva, de egy direkt vízsugár ellen már nem biztosít védelmet. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy pára, kevés mennyiségű ráfröccsenő víz a lámpa működését nem befolyásolja.

Milyen helyiségekben használható a lámpa?

Az előző bekezdésben olvasható tulajdonságok miatt a lámpa nyugodtan használható fürdőszobákban, konyhákban, előszobában, fedett erkélyen, lépcsőházban, stb. A tápegység be van építve a lámpába, így már az is a megfelelő por és víz elleni védelemmel van ellátva. Természetesen a lámpa használható ezektől eltérő helyiségekben is, ha azokban a víz és a por kevésbé van jelen, mint például nappali, hálószoba.

Milyen mennyezet esetén használható a panel?

A panel falon kívüli kivitelű, így bármilyen mennyezettípus esetén használható.

Milyen színhőmérsékletben érhető el?

Jelenleg két fajta színhőmérsékletben érhető el ez a típusú lámpánk. Az egyik egy 4000 Kelvines, természetes, teljesen fehér szín, illetve van a 3000 Kelvines, meleg fehér, enyhén sárgás szín. A természetes fehér színt olyan helyekre javasoljuk, ahol ténylegesen szükség van a világosságra, így konyhába, fürdőszobába, nappaliba, dolgozószobába érdemesebb ezt a színt választani. A meleg fehéret olyan helyekre javasoljuk, ahol inkább egy pihentető, kellemes világításra van szükség, mint például a hálószoba. 

Hogy kell a LED panelt a mennyezethez rögzíteni?

A LED panel hátulján található egy kerek pánt, ezt el kell távolítani a lámpáról és a mennyezethez kell rögzíteni. Ezután kell a lámpát a hálózatra kötni, természetesen lekapcsolt áram mellett. Ezt követően a lámpát az első lépésben felrögzített pánthoz kell illeszteni, majd elforgatni a megfelelő irányba, így rögzül a pánthoz a lámpa. De erről a csomagolásban egy részletes tájékoztató lesz a segítségére. 

A lámpa működtetéséhez van e szükség külön tápegységre?

A csomag tartalmaz mindent. A lámpa egy beépített tápegységről működik, így azt nem szükséges külön megvásárolni, az ár már ezt tartalmazza.

A panelre hány év a garancia?

3 év garanciát vállalunk a lámpára.

Paraméterek

Teljesítmény 18 Watt
Fényerő 1700 Lumen
Fényhasznosítás 95 Lumen/watt
Feszültség AC100-240V
Méret 225x55 mm
IP Védelem IP54
Színhőmérséklet 4000K
Sugárzási szög 120°
Élettartam 20000 óra
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!