Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

TUDJ MEG TÖBBET A LEGKELENDŐBB LED PANELÜNKRŐL!

LED Panel Négyzet Falon kívüli 18Watt 200-260V 180° 1360Lm DW Napfény fehér
A négyzet alakú mini LED panelek elegáns, modern és energiatakarékos világítótestek, melyek otthonokban, irodákban, üzletekben, éttermekben is kiválóan alkalmazhatóak. Műszaki értelemben a LED panel lámpa egy olyan energiatakarékos világítótest, amelyben a fényt a lámpaházba integrált LED-ek biztosítják, a működtetéséről pedig a prémium minőségű tápegységek (része a csomagnak) gondoskodnak. 
 

 

Formailag a négyzet alakú LED lámpatest fehér kerete és fehér előlapja minden lakberendezési stílussal összeegyeztethető. A világítási élményt a vibrálásmentes elektronika, a káprázásmentességet pedig az homogén felületű opál előlapok biztosítják. 
Alapvetően a falon kívüli a régi, hagyományos izzós mennyezeti lámpatestek kiváltására alkalmas, sok esetben még lényegesen nagyobb fényerőt is érhetünk el egy LED panellel. A különböző teljesítményeknek hála, használhatjuk kiegészítő vagy hangulat világításnak, de akár fővilágításra is alkalmasak. 
 
 
Felszerelésük, üzembe helyezésük végtelenül egyszerű. A LED panelhez jár egy külső tápegység, mely elfér a LED panel házában,
így azt nem szükséges máshol, egy külön dobozban elhelyezni. A panelhez jár egy fém pánt, melyet fel kell csavarozni a plafonra és a
panelt ehhez a pánthoz kell rögzíteni.
 
 
A mini panelek áruházunkban elérhetőek 3-24 watt közötti teljesítménnyel, süllyeszthető, vagy felületre szerelhető formában 2 év garanciával.

Amennyiben szeretné megnézni mini LED panel választékunkat  IDE KATTINTVA megteheti.
 
Sőt, ha szeretné megnézni működés közben a LED paneleket, akkor térjen be hozzánk a szegedi bemutatótermünkbe, ahol a bemutató falon az összes LED panelünk megtekinthető.
 
Pannon Led Kft.