Adatvédelmi tudnivalók

  • Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be.
  • Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről.
  • Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről.
  • A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető.
  • Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.)
  • Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.
Termékek Menü

Szállítási információk

A Magyarországon belüli házhoz szállítás költsége rendelésenként 1.260 Ft, utánvét költsége: 1000.-Ft. Amennyiben vásárlása nettó összege eléri a 20.000 Ft-ot, abban az esetben cégünk átvállalja a szállítási költséget.

Cégünk természetesen igyekszik a szállítási- és postaköltségeket minimálisra csökkenteni. Jelenleg csomagjainkat a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz. A GLS Futárszolgálat szerződésben vállalja, hogy a feladást követő maximum két munkanapon belül kézbesíti csomagjainkat.

Ha a Futárcég kézbesítőjétől nem sikerült átvenni a megrendelt csomagot, ezt a kézbesítő ismét megpróbálja Önnek kézbesíteni. Ha a második próbálkozás során sem sikerül átadni a csomagot, abban az esetben a Futárszolgálat cégünk telephelyére visszaszállítja azt. Amennyiben az átvétel sikertelensége a vevő hibájából történt, abban az esetben a vevő terhére felszámoljuk a sikertelen csomagküldés díját.

Külföldi címre való szállítási igény esetén minden esetben egyedi szállítási ajánlatot adunk ki.

Személyes áruátvétel: Személyes áruátvételre a szegedi üzletünkben van lehetőség előre jelzett időpontban nyitvatartási időn belül.

Rendelés törlése: A második sikertelen kézbesítés után törlődik a rendelése.

Szállítási határidők: Webáruházunk a raktáron lévő termékeket 48 órán belül szállítja. Amennyiben az áruházban feltüntetett termékből kevesebb van, mint amit Ön megrendelne, erről kollégáink telefonos megkereséssel értesítik Önt.

Webáruházunk célja, hogy olyan termékeket tüntessünk fel a kínálatunkban, amelyeket raktárról rövid határidővel tudjunk szállítani.