Adatvédelmi tudnivalók

  • Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be.
  • Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről.
  • Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről.
  • A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető.
  • Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.)
  • Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Pannon LED

Több mint 11 éves fennállásunk alatt, Magyarország piacvezető LED termékek kis és nagykereskedőjeként szolgáljuk ki vásárlóinkat. A Pannon LED márkanév indulásunktól kezdve összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel.

Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink úgy vásárolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen szó az online felületünk nyújtotta kényelemről - www.pannonled.hu - vagy az offline  bemutatótermünk nyújtotta segítőkész légkörről. Bemutatótermünket Szegeden, a Szatymazi utca 5. szám alatt találják, ahol mi mindig arra törekszünk, hogy ne csak egyszerű termékeket, hanem a vásárlók számára kihívást jelentő világítástechnikai témákban megoldást adhassunk.
Célunk, hogy versenyképes árak, valamint vonzó ajánlatok és akciók mellett a nálunk vásárlók azt érezzék, hogy a Pannon LED-ben vásárolni megbízhatóság és élmény. Hiszünk abban, hogy ha vásárlóink számára élménnyé tesszük a vásárlást, legközelebb is bennünket választanak majd.
Történetünk:
Az első Pannon LED termékeket 2009-ben használhatták vásárlóink, amikor is 8 féle LED fényforrást vezettünk be a hazai nagykereskedelmi piacon. 
2015-ben az offline nagykereskedelmi világból az online társadalom felé is kinyitotta kapuit a Pannon LED és innentől kezdve több millió ember számára vált közvetlenül elérhetővé áruházunk. Azóta is töretlen sikerrel használják vásárlóink a www.pannonled.hu webshopunkat.  
2017-ben egy újabb mérföldkő következett cégünk életében, megnyitotta kapuit az első Pannon LED Bemutatóterem és Márkabolt.  
2019 ben a raktárról elérhető termékek száma eléri a 300 ezer darabos készletet, és a Pannon LED sikereiért már több mint 25 munkatárs dolgozik nap mint nap. 
2020-as évben Magyarországon több LED bemutatóterem nyitását is tervezi cégünk, hogy minél több emberhez tudjunk közelebb kerülni termékeinkkel.
Büszkék vagyunk felhasználóinkra, kollégáinkra, és a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú cégünkre, ahol a vásárlás nem csak egy termék, hanem egy életre szóló élmény is! 

Takarékoskodjon az energiával, használjon Pannon LED-et!

Tisztelettel, Palotás Zsolt