Adatvédelmi tudnivalók

  • Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be.
  • Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről.
  • Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről.
  • A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető.
  • Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.)
  • Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves Érdeklődő,

Amennyiben röviden kellene jellemezni cégünket, azt mondanánk, MEGBÍZHATÓSÁG – mind termékkínálatunkat, mind kis és nagykereskedelmi szolgáltatásunkat tekintve.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő PANNON LED KFT. 2011-ben alakult, melyet több éves szakmai és kereskedelmi előkészület előzött meg. Fő profilunk a villamossági anyagok nagykereskedelme, ezen belül kiemelten foglalkozunk a LED fényforrások és lámpatestek forgalmazásával.

Saját márkás LED termékeink - melyeket a Távol-Keleten gyártatunk és PANNON LED LIGHT márkanéven forgalmazunk - a piacon már 8. éve bizonyítják kiváló ár-érték arányukat. Cégünk megújult kereskedelmi és logisztikai központja Szegeden, a Szatymazi utca 5. szám alatt található.

Kínálatunkban megtalálhatóak mind az ipari, mind a lakossági LED termékek. Az elmúlt 2 évben több kiemelt projektet is megvalósítottunk, melyek közt a DÉMÁSZ Zrt. szegedi és kecskeméti ügyfélszolgálati irodáinak, valamint a hajdúszoboszlói Hungarospa Zrt. (Európa legnagyobb fürdőkomplexumának) világításkorszerűsítését emelnénk ki.
Nem regionálisan, hanem az ország egész területén jelen vagyunk, továbbá számos szlovákiai, romániai és szerbiai szakboltban is megtalálhatóak termékeink.
Cégünk egyedülálló módon a forgalmazott termékeket raktárról értékesíti, így 1-2 napon belül szállítjuk a megrendelt árut. Kiemelt termékeink:
- LED szalagok és kiegészítői (Alu profilok, LED vezérlők, LED tápegységek, csatlakozók)
- LED fényforrások
- LED reflektorok
- LED mélysugárzók, LED fénycsövek, LED közvilágítási lámpák.

Takarékoskodjon az energiával, használjon Pannon LED-et!

Tisztelettel, Palotás Zsolt