Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Rólunk

Pannon LED

Több mint 11 éves fennállásunk alatt, Magyarország piacvezető LED termékek kis és nagykereskedőjeként szolgáljuk ki vásárlóinkat. A Pannon LED márkanév indulásunktól kezdve összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel.

Számunkra kiemelten fontos, hogy ügyfeleink úgy vásárolhassanak, ahogy nekik tetszik. Legyen szó az online felületünk nyújtotta kényelemről - www.pannonled.hu - vagy az offline  bemutatótermünk nyújtotta segítőkész légkörről. Bemutatótermünket Szegeden, a Szatymazi utca 5. szám alatt találják, ahol mi mindig arra törekszünk, hogy ne csak egyszerű termékeket, hanem a vásárlók számára kihívást jelentő világítástechnikai témákban megoldást adhassunk.
Célunk, hogy versenyképes árak, valamint vonzó ajánlatok és akciók mellett a nálunk vásárlók azt érezzék, hogy a Pannon LED-ben vásárolni megbízhatóság és élmény. Hiszünk abban, hogy ha vásárlóink számára élménnyé tesszük a vásárlást, legközelebb is bennünket választanak majd.
Történetünk:
Az első Pannon LED termékeket 2009-ben használhatták vásárlóink, amikor is 8 féle LED fényforrást vezettünk be a hazai nagykereskedelmi piacon. 
2012-ben már LED lámpatestek, LED tápegységek és LED szalagok gyártatásával és forgalmazásával bővítettük kínálatunkat. 
2015-ben az offline nagykereskedelmi világból az online társadalom felé is kinyitotta kapuit a Pannon LED és innentől kezdve több millió ember számára vált közvetlenül elérhetővé áruházunk. Azóta is töretlen sikerrel használják vásárlóink a www.pannonled.hu webshopunkat.  
2017-ben egy újabb mérföldkő következett cégünk életében, megnyitotta kapuit az első Pannon LED Bemutatóterem és Márkabolt.  
2019 ben a raktárról elérhető termékek száma eléri a 300 ezer darabos készletet, és a Pannon LED sikereiért már több mint 25 munkatárs dolgozik nap mint nap. 
2022-es évben Magyarországon több LED bemutatóterem nyitását is tervezi cégünk, hogy minél több emberhez tudjunk közelebb kerülni termékeinkkel.
 
Büszkék vagyunk felhasználóinkra, kollégáinkra, és a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú cégünkre, ahol a vásárlás nem csak egy termék, hanem egy életre szóló élmény is! 

Takarékoskodjon az energiával, használjon Pannon LED-et!

Tisztelettel, Palotás Zsolt