Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

MiLight RGBW LED Vezérlő DC12-24V 10A Fehér Touch Távirányítóval

Gyártó: MiLight/MiBoxer
4.763 Ft (3.750 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: FUT027_9130
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

A termék tartalmaz egy darab távirányítót és egy darab vezérlőt, melyek már gyárilag össze vannak hangolva, így külön hangolást NEM igényel.

4.763 Ft (3.750 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni! Amennyiben egynél több terméket szeretne vásárolni a kiegészítő termékekből, a kosár oldalon tudja a mennyiséget véglegesíteni:

Leírás

Általános Ismertető

A MiBoxer/Mi-Light LED szalag vezérlő szett egy darab rádiófrekvenciás távirányítóval. Természetesen, ha telefonról szeretnénk a LED szalagok vezérelni, egy Wifi-Box segítségével ez is könnyedén megvalósítható. Ha szeretne többet megtudni ezekről a vezérlőkről, távirányítókról, olvassa át figyelmesen ezt a leírást, és ha bármilyen egyéb kérdése van, keressen minket bizalommal.

Mi a vezérlő?

A vezérlő azaz egység, amely a távirányító jelét fogadja és szabályozza a LED szalagot. Ezt az egységet kell bekötni a tápegység és a LED szalag közé. Minden vezérlőnek van egy maximális teljesítménye, amit nem szabad átlépni, máskülönben rövid idő alatt tönkremehet.

Mi a távirányító?

A távirányító az, ami a vezérlővel kommunikál. Ezen kapcsolhatjuk ki és be a LED szalagot, illetve fényerőszabályozhatjuk (dimmelhetünk) vagy különböző színeket állíthatunk be. A távirányító lehet egy zónás, négy zónás vagy nyolc zónás. Az, hogy mit is jelent a zóna kifejezés, arról lentebb olvashat.

Elrejthetem a vezérlőt?

Igen! A vezérlő és a távirányító rádiófrekvencián kommunikál egymással, így akár bútorban, szerelődobozban vagy akár az álmennyezet felett is elrejtheti azt, nincs szükség arra, hogy a vezérlő látható helyen legyen.

Mit jelent a vezérlő teljesítménye?

Mielőtt kiválasztja a vezérlőt, számolja ki a vezérlőre kötött LED szalag maximális teljesítményét. Ehhez a LED szalag csomagolásán keresse meg a Watt számot, amely azt jelöli, hogy mekkora a LED szalag fogyasztása 1 méteren. Ez a leggyakoribb esetben 4,8 Watt, 7,2 Watt, 9,6 Watt, 12 Watt, 14,4 Watt, 16 Watt, 17 Watt vagy 20 Watt lehet. Természetesen ezek csak a leggyakoribbak, előfordulhat, hogy az Ön által vásárolt LED szalag ezektől az értékektől elér. A másik adat amire szükség van, az a vezérlőre kötött LED szalag teljes hossza. Ezután a LED szalag teljesítményét (a wattot) kell megszorozni a LED szalag teljes hosszával méterben. Például, ha van 10 méter LED szalagja, amelynek a méterenkénti teljesítménye 12 Watt, akkor a vezérlőre kötött LED szalag teljes teljesítménye az 120 Watt (10 méter X 12 Watt). 

A másik fontos dolog, amit figyelembe kell venni, az a LED szalag működési feszültsége, ami a leggyakoribb esetekben 12V vagy 24V. Ezen vezérlők mindegyike képes kezelni a 12V-t és a 24V-t egyaránt! Ha a LED szalag 12V-s, akkor a termékparamétereknél a 12V-s maximális teljesítményt vegye figyelembe, ha pedig 24V-s, akkor pedig a 24V-s maximális teljesítményt kell figyelni.

Az előző példát folytatva, ha a szalag 12V-s és a teljesítmény 120 Watt, akkor a vezérlő maximális 12V teljesítménye kell, hogy minimum 120 Watt legyen.

 
A vezérlő maximális teljesítménye kisebb, mint a LED szalagom összteljesítménye. Mit tegyek?

Ebben az esetben a javaslatunk az, hogy ne jelerősítővel oldja meg a problémát. Sokkal biztosabb megoldás az, ha inkább több vezérlőt használ, mert a jelerősítők esetében előfordulhat, hogy több zóna esetén a vezérlő az erősítő miatt eltérő színeket kever ki. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy akkor két távirányítóra van szükség? Hogy oldom meg, hogy a két vezérlő után LED szalag ugyanolyan színű és fényerejű legyen? A válasz egyszerű. Egy távirányítóra több vezérlő is feltanítható, melyeknek a vezérlése egyszerre fog történni, így nem lesz eltérés a LED szalagok között, illetve nincs szükség több távirányítóra se.

Mit jelent a Zóna szó?

A Zóna szó ebben az esetben azt jelenti, hogy egy távirányítóval több külön LED szalagot is vezérelhetünk, amelyeknek a vezérlése történhet külön-külön vagy egyszerre. Tegyük fel, ha a nappalinkban van egy stukkó világítás a mennyezet alatt körbe, illetve a TV hátuljára is rakunk LED szalagot, nem biztos, hogy két ugyanolyan szalagot típusú szalagot szeretnénk a két helyre, illetve nem biztos, hogy egyszerre szeretnénk vezérelni a két szalagot. Így megoldható az, hogy a stukkónál lévő vezérlőt a távirányítón a Zóna választó gombok közül az 1-es számú gombra tanítjuk rá, míg a TV-nél lévő vezérlőt a 2-s számú gombra, így ezeknek a vezérlése egymástól független lesz.

Az ilyen vezérlő szetteknél a gyári összehangolás miatt egy zóna hozható létre. Amennyiben több zónát szeretne kialakítani, javasoljuk a zóna vezérlőket és távirányítókat.

Mekkora lehet a legnagyobb távolság a távirányító és a vezérlő között?

Ez a távolság nem lehet nagyobb, mint 30 méter. 


Telefonról szeretném vezérelni a LED szalagokat az otthonomban. Van erre lehetőség?

A telefonról történő vezérléshez szükség van egy Wifi-Boxra, illetve a MiBoxer applikációra a telefonon, mely elérhető Androidra és iOS-re is. A Wifi-Box-t megtalálja a távirányítók közötti felsorolásban. Ha szeretné a telefon mellett távirányítóval is vezérelni a szalagot, akkor ez is megoldható. 

Hogyan taníthatom össze a távirányítót a vezérlővel?

Ez a vezérlő szett már gyárilag össze van hangolva, így külön hangolást nem igényel.

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - rádiófrekvenciás vagy wifi-s vezérlés, 16 millió szín - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - rádiófrekvenciás vezérlés - 16 millió szín - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - a távirányító funkciói - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - rádiófrekvenciás vagy wifi-s vezérlés, 16 millió szín - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - 12 vagy 24 V-os LED szalagokhoz - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - sorkapcsos LED szalag csatlakozás - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - Magas minőségű polikarbonát anyagból - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - A távirányítóhoz 2 db AAA elem szükséges - pannonled.hu

2.4 GHz wireless RGBW LED szalag vezérlő szett - A doboz tartalma - pannonled.hu

Paraméterek

Teljesítmény 12V esetén 120 Watt
Teljesítmény 24V esetén 240 Watt
Méret 85*45*23 mm / 110*52*22 mm
IP védelem IP20
Fényerő szabályzás Igen
Mennyiség egység darab
Áramerősség 10A
Bemeneti feszültség 12VDC/24V DC
Kimeneti feszültség 12V DC/24V DC
Bemeneti Csatlakozás Sorkapocs csatlakozó/DC Csatlakozó
Kimeneti Csatlakozás Sorkapocs csatlakozó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Ezek a termékek még érdekelhetik Önt