Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Mozgásérzékelős LED szalag szett ágy világításhoz 4,8W Meleg fehér

Pannon Led
6.128 Ft (4.825 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: 9613
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron

Mozgásérzékelős IP65 12V 4,8 Watt/m Meleg fehér LED szalag szett.

Javasoljuk elsősorban ágy alatti mozgásérzékelős világításhoz, de akár konyhaszekrény aljára, vagy gardrob szekrénybe is beszerelhető. 

6.128 Ft (4.825 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab

Leírás

LED szalag éjszakai fénycsomag mozgásérzékelős szenzorral.

A legjobb megoldás éjszakai fényre.

Az ágy aljára helyezve nem zavarja a szemet a fény. Amint a szenzor közelébe tesszük a lábunkat, a fény feloltódik egy beállított időszakra (10-120 sec). A 10 és 120 másodpercet időtartamot a vezérlőn lehet beállítani egy kis potméter segítségével. 
Csomag tartalma: 
- 2 darab 1,5 méteres Meleg fényű IP65 LED szalag ( 12 voltos - 4,8 Watt / méter teljesítményű ) 
- 1 darab 2 amperes dugvillás LED adapter ( 12 voltos ) 
- 2 darab mozgásérzékelő sensor

A csomag mindent tartalmaz ami a működéshez szükséges. Egyszerűen csak bontsuk ki a dobozból a termékeket, a LED szalagokat ragasszuk fel a kívánt felületre, dugjuk össze a szalagot - a szenzort - az adaptert és dugjuk be a hálózati aljzatba.  

A mozgásérzékelő Szenzor 120°-os szögben érzékeli a mozgást és bekapcsolja az időzítőt. 

Az időzitő pedig a beállított időtartamon belül (10-120 másodperc) működteti a szalagot és a beállított idő letelte után kikapcsol. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!