Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Mini LED panel 3 Watt négyzet, süllyeszthető Napfény fehér

Pannon Led
950 Ft (748 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: 5203
Vonalkód: 5999547373317
Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs Raktáron

Pannon Led Süllyeszthető LED Panel, külső tápegységgel és rögzítő fülekkel.

950 Ft (748 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab

Leírás

Általános Ismertető

Az úgynevezett mini LED panelek az egyik legsikeresebb termékcsalád a Pannon Led saját márkás kínálatában. Jelenleg elérhető falon kívüli és süllyeszthető kialakításokban, illetve kerek és szögletes formákban. A mini LED panelekre 3 év garanciát vállalunk, mely a LED panel komplett cseréjével jár, így nem cserélünk csak tápegységet vagy csak panelt, hanem egy teljesen új LED panelt küldünk cserébe.

Mit is jelent pontosan a süllyeszthető LED panel?

A süllyeszthető LED paneleknek minden esetben kell egy meghatározott méretű kivágás az, amibe a LED panelt el kell helyezni. A süllyeszthető LED panelekhez gyárilag jár a rugós rögzítő fűl, amelynek segítségével rögzítheti a LED panelt a kivágott lyukba. Az alap süllyeszthető LED paneleknél a kerek panelek esetében kerek, a szögletes panelek esetében pedig szögletes kivágásra van szükség. A LED panelhez tartozó tápegységet pedig egyszerűen elég csak a LED panel hátulján elhelyezni.

Mit kell tudni a falon kívüli LED panelekről?

A falon kívüli LED panelek olyan mennyezetek esetében lehetnek előnyösek, ahol süllyesztésre nincs lehetőség. A LED panel rögzítése úgy történik, hogy a csomagban van egy rögzítőpánt, amit a mennyezethez kell rögzíteni és a LED panelt ehhez a rögzítőpánthoz kell hozzácsavarozni. A LED panelhez jár egy külső tápegység, viszont ez a tápegység elrejthető a LED panel házában. A LED panel rögzítéséhez szükséges csavarokat a csomag tartalmazza.

Milyen színhőmérsékletben érhetők el a mini LED panelek?

Jelenleg a mini LED panelek csak a napfény fehér színben, vagyis 4000-4500 Kelvinnel érhetők el. Ez a tartomány egy szinte teljesen fehér színt ad, amely nem zavaróan fényes, viszont elég világos ahhoz, hogy kellemes fényt biztosítson a helyiségben.

A mini LED panelek fényerőszabályozhatók (dimmelhetők)?

Sajnos jelenleg a LED paneljeink nem fényerőszabályozhatók.

A termék tartalmaz tápegységet?

Igen, minden LED panelünk mellé jár egy darab tápegység, így azt nem kell külön megvásárolni és a feltüntetett ár már tartalmazza. A tápegység miatt a világító felület már egy csökkentett feszültségen működik, így nem kell egy véletlen áramütéstől tartani. A termék vibrálás mentes elektronikával van szerelve, így még kellemesebb fényt biztosít.

Hogyan kell bekötni a LED panelt?

A beüzemelés előtt kapcsolja le az áramot!

A LED panel tápegységén a bemeneti oldalát (leggyakrabban egy kék és barna vezeték) rá kell kötni a hálózati áramra. A kimeneti oldalt, amely egy DC csatlakozó, pedig rá kell dugni a LED panel DC csatlakozójára. Ezután tesztelje, hogy jól csinálta e a kötést, ha a LED panel világít, akkor rögzítheti a LED panelt.

A süllyeszthető panelek esetében a nem túl kockázatos lyukat vágni az álmennyezetbe? Mi a teendő meghibásodás esetén?

Szerencsére ezeknek a LED paneleknek a kivágási mérete szinte minden gyártónál azonos, így nem kell attól tartania, hogy nem lesz a jövőben ekkora méretű LED panel. Továbbá a Pannon Led 3 év garanciát vállal a LED panelekre, így meghibásodás esetén tudjuk azt cserélni.

Paraméterek

Fogyasztás 3 Watt
Fényerő 180 Lumen
Színhőmérséklet ~4500K-DW(napfényfehér)
Fényhasznosítás 60 Lm/Watt
Élettartam 25000h
Sugárzási szög 110°
Led chip SMD2835
Feszültség AC100-260V
Méret 85x85x12 mm
Kivágási méret 75x75 mm
IP védelem IP20
Fényerő szabályzás Nem
Energiaosztaly A+
Mennyiség egység darab

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mean Well LED Tápegység 12V/5A Kültéri 60 Watt

Cikkszám: LPV-60-12
Gyártó: Mean Well
Raktáron
5.250 Ft

Mean Well LED Tápegység 12V/8,3A Kültéri 100 Watt

Cikkszám: LPV-100-12
Gyártó: Mean Well
Raktáron
9.086 Ft

MiLight RGB+CCT 1 Zónás Távirányító Fali Tartóval 2,4 GHZ

Cikkszám: FUT088
Gyártó: MiBoxer
Raktáron
4.128 Ft

MiLight RGB+CCT Smart Panel 8 Zónás Távirányító 2,4 GHz

Cikkszám: FUTB8
Gyártó: MiBoxer
Raktáron
10.160 Ft