Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Micro Touch Kapcsoló LED Szalagokhoz Alumínium Profilba Kék LED-del

Demos
4.001 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: 215772
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
A vezérlő NEM működik akkumulátorról!
Ennél a vezérlőnél a vezérlés az alumínium profil megérintésével történik. 
4.001 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab

Leírás

Kapcsoló és fényerő szabályozó LED szalagokhoz, ALU profilba helyezésre. Nem használható lakkozott profilokba és olyan profilokba, amelyek két vagy több részből állnak. Érintéssel a profil bármely részén a fény be vagy kikapcsol. 
Új típus, amely magasabb az ellenállási képességgel rendelkezik, kék színű segédfénnyel. LED szalagokhoz, ahol a fény színe meleg fehér. Lehetővé teszi több mozgásérzékelő bekötését egy táp transzformátorba. 
Kapcsoló LED szalagokra, amelyet ALU profilba kell helyezni. Az ALU profil, mint nagy felületű kapcsoló működik. Az ajánlott max. hosszúság 3 m. A profil nem érintkezhet a fallal és földelt tárgyakkal (pld. sarok profilok), ilyen esetben jelentősen rövidül a profil hossza, amelyen a kapcsoló működik. A véletlen kapcsolás érdekében az érintésnek érzékelhetőnek kell lennie, nem elég gyenge érintés. 
Telepítés:
A telepítéshez mikró forrasztó pákát és szokványos cinket használunk. Ajánlott kisebb átmérőjű cink használata. Forrasztó pisztoly használata nem ajánlott, mivel megsérülhet a kapcsoló. 
2. A polaritás betartásával (±) forrasza a kapcsolót a LED szalaghoz és a másik oldalra (közelebb a csavar részére levő nyíláshoz) forrasza a táp kábelt. 
A forrasztást végezze nagyon precíze, hogy a cink vagy a gyanta ne érintkezzen a másik oldallal. Különös figyelmet szenteljen annak, hogy ne érintkezzen a mozgás érzékelő bemenete – a csavar részére a nyílás. 
Használjon minél rövidebb táp kábelt a lehető legnagyobb keresztmetszettel. A túl vékony és hosszú kábelek negatívan hatnak a kapcsoló működésére. 
3. Helyezze a LED szalagot a mozgás érzékelővel az ALU profilba, jelölje meg a nyílások helyét és fúrja ki a nyílásokat, amelyeknek az átm. 2mm. 
Ajánljuk először becsavarozni az önmetsző 2,2 mm átm. csavart, és a menet létrejötte után becsavarozni a kapcsolót. 
Vigyázat, a csavart csak enyhén csavarozza be, hogy ne történjen károsodás. 

Csak a mellékelt nemesacél csavarokat szabad használni! Abban az esetben, ha cinkezett csavart használ, korrózió jöhet létre a csavar és az ALU profil között, ami rövid időn belül működésképtelené teheti a kapcsolót. 
Kezelés:
Érintéssel az Alu profil bármely pontján a megvilágítás bekapcsol. Második érintéssel kikapcsolódik a megvilágítás. Az érintések között kb. 1 másodpercnek kell lennie, más esetben nem lesz az érintés érzékelve. 
Hosszabb érintés esetén, több mint 3 másodperc elkezd változni a fényerő, az érintés megszűnésekor megmarad a kiválasztott fényerő. 
kalibráció
A kapcsoló beépített automatikus kalibrációval rendelkezik. A gyártó által beállított paraméterek optimalizálódnak az első be és kikapcsolásnál. Ezért nincs szükség kézi kalibrálásra. 
Technikai paraméterek:
A mozgásérzékelő nem használható akkumulátoros táplálásnál. Nem használható energiaforrásnál, ahol a tápfeszültség földelt (egyes források, ahol a transzformátor fém burkolat földelve van). 

Paraméterek

Teljesítmény 12V 120 Watt
Teljesítmény 24V 180 Watt
Max. Áramerősség 12V 10A
Max. Áramerősség 24V 7,5A
Bemeneti feszültség 12V/24V DC
Kimeneti feszültség 12V/24V DC
Méret 10*25*2 mm
IP védelem IP20
Fényerő szabályzás Igen
Mennyiség egység darab
Csatlakozás Forrasztással

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mean Well LED Tápegység 12V/5A Kültéri 60 Watt

Cikkszám: LPV-60-12
Gyártó: Mean Well
Raktáron
5.250 Ft

Mean Well LED Tápegység 12V/8,3A Kültéri 100 Watt

Cikkszám: LPV-100-12
Gyártó: Mean Well
Raktáron
9.086 Ft

MiLight RGB+CCT 1 Zónás Távirányító Fali Tartóval 2,4 GHZ

Cikkszám: FUT088
Gyártó: MiBoxer
Raktáron
4.128 Ft

MiLight RGB+CCT Smart Panel 8 Zónás Távirányító 2,4 GHz

Cikkszám: FUTB8
Gyártó: MiBoxer
Raktáron
10.160 Ft