Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Maja Keret nélküli mini panel süllyeszthető négyzet 25 Watt 4500K

Pannon Led
4.361 Ft (3.434 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: 58250
Vonalkód: 5999547374574
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Keret nélküli, süllyeszthető LED panel, beltéri felhasználásra. Kiváló megoldás álmennyezetek, gipszkarton szigetek esetén.
4.361 Ft (3.434 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab

Leírás

Pontosan hogy kell elképzelni a keret nélküli LED panelt?

Jelenleg az egyik legelterjedtebb LED panelek egy nagyjából 2 cm vastag kerettel vannak ellátva és ez a keret fekszik fel a mennyezetre. Keret nélküli panelek esetében is szükség van egy kivágásra a mennyezeten, viszont a gyártó úgy oldotta meg, hogy a LED panel hátulja fekszik fel a mennyezetre, így nincs szükség keretre.

A fényerő tekintetében előnyős e ez a fajta kialakítás?

Ez gyártótól függ, viszont igen nagy az esély arra, hogy egy keret nélkül panel fényereje nagyobb, mint egy keretes panelé. Ennek az oka, hogy a keretes paneleknél a LED-ek a panel szélében vannak körbe elhelyezve és a panel közepe felé világítanak. A keret nélküli paneleknél ez nem megoldható, így a világító felület közvetlenül az opálos előlap mögött van, így sokkal direktebben adja le a fényt. A Pannon Led általforgalmazott panelek esetében elmondható, hogy a keret nélküli panelek 10-20%-kal nagyobb fényerőre képesek, mint a keretes paneljeink.

Így hogy a LED-ek közvetlenül az opál előlap mögött vannak, nem fognak látszódni LED-ek az opál előlap mögött?

Nem, teljesen egyenletes fényt ad le, nem látszódnak a LED-ek sem. Ezt ebben az esetben három tényező is befolyásolja:
- Az opál előlap az átlagnál vastagabb
- A világító felületen sűrűn helyezkednek el a LED-ek
- A magas fényleadás

Mekkora a sugárzási szög?

A panel kialakítása miatt a sugárzási szög nagyobb, mint a keretes panelek esetében. A keretes panelek a mennyezet síkjában helyezkednek el, oldalra egyáltalán nem világítanak. A keret nélküli panel viszont oldalra is világít, így a sugárzási szöge körülbelül 160°.

Milyen színhőmérsékletekben érhetők el?

Jelenleg két színhőmérsékletben érhetők el a keret nélküli paneljeink:

- 4000 Kelvines, természetes fehér színben, amely szinte teljesen fehér szín, nem zavaró, magas fényérzetű szín
- 3000 Kelvines, meleg fehér színben, kellemes, pihentető, enyhén sárgás szín

Hova szerelhető fel a LED panel?

Ezeket a LED paneleket csak süllyesztve lehet használni, így csak álmennyezet (gipszkarton, lambéria, stb...) vagy gipszkarton sziget esetén használható. Mind a kerek, mind a négyzet alakú panelnél kerek kivágásra van szükség. Ez főleg a négyzet alakú panelnél előnyös, hiszen így könnyedén lehet forgatni a LED panelt, amellyel hozzáigazíthatjuk a többi LED panelhez.

A kivágott lyukba mivel kell rögzíteni a LED panelt?

A LED panelt rugós fülekkel kell felrögzíteni. Ezek a fülek már rajta vannak a panelen, nem kell külön megvásárolni őket.

A panelhez a tápegységet külön kell megvásárolni?

Nem, a panel egy belső tápegységet használ. Beszereléskor csak a hálózati áramra kell rákötni és utána már használható is.

Paraméterek

Teljesítmény 25 Watt
Fényerő 2500 Lumen
Fényhasznosítás 100 Lumen/watt
Feszültség AC200-240V
Méret 180x180x43 mm
Kivágási méret 130 mm
IP Védelem IP20
Színhőmérséklet 4000K
Sugárzási szög 160°
Élettartam 20000 óra
Garancia 3 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!