Adatvédelmi tudnivalók

  • Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be.
  • Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről.
  • Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről.
  • A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető.
  • Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.)
  • Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.
Termékek Menü

LED vezérlés zónásítva!

Mit is jelent az, hogy zóna vezérlés? A piacon leginkább elterjed vezérlők mind gyárilag összehangolt távirányítóval kerülnek forgalomba. Ennek megvan az a hátránya, hogy ha több LED szalag kör van egy helyiségen belül, akkor mindegyikhez egy külön távirányító kell, ami már akár két körnél is bosszantó lehet. Illetve, ha a későbbiekben bővíteni szeretne, újabb vezérlőre és távirányítóra van szükség. 
 Egyszerűség.

Felmerülhet a kérdés, hogy nem egyszerübb-e az, hogy ha a távirányító és vezérlő már gyárilag össze van hangolva? De, egyszerübb. Viszont az Mi-Light zónavezérlők és zónatávirányítók úgy lettek megtervezve, hogy a zónatávirányítót egy rövid gombonymással össze tudja hangolni a zónavezérlővel. Nincs szükség extra eszközökre, programozásra.


Praktikusság.

Szerencsére a gyártó teljes mértékben ránk bízza azt, hogy hogyan szeretnénk egy helyiség megvilágítását vezérelni. Alapjába véve egy zónatávirányítóval minimum négy zónát lehet vezérelni. De ez közel sem jelenti azt, hogy maximum négy vezérlőt lehet vezérelni. Megtehetjük ugyanis azt, hogy egy zónaválasztó gombra végtelen számú zónavezérlőt hangolunk rá. Nagyobb helyiség esetén, mint például egy amerikai konyhás nappali esetében, lehetőség van arra is, hogy akár egy vezérlőt négy különböző távirányítóval vezéreljünk.

Bővíthetőség.

Tegyük fel, hogy a hálószobában a mennyezeten már van egy hangulatvilágításunk, fehér szalagból, melyet korábban szereltünk be. De az interneten találtunk egy cikket, ami a színes szalagból álló TV mögötti világításról szól. Ezt a régi módszerrel csak úgy tudnánk megoldani, hogy veszünk még egy vezérlőt, távirányítóval, amit folyton keresgélni kell, sosem tudjuk, hogy melyik távirányító mit vezérel. Az Mi-Light zónavezérlők és távirányítók másik nagy előnye, hogy bizonyos távirányítókkal egyszerre lehet színes szalagot, illetve fehér szalagot vezérelni, így bőven elég csak a kívánt szalagot és a vezérlőegységet megvenni, nincs szükség egy plusz távirányítóra.

Ezek mind olyan tulajdonságok, melyek még kellemesebbé, még modernebbé teszi lakásunkat. Így, hogy a távirányító és vezérlő külön-külön kerül forgalomba, csak a képzeletünk szabhat határt a LED szalag világítás megtervezésénél.