Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Vezérlők és Távirányítók

Nagyon sok féle teljesítményű LED szalag kapható. Vannak a gyengébben világító dekor szalagok, extra magas fényerővel bíró szalagok és vannak amiknek még a fényét / színét is lehet változtatni. A mai igényeknek megfelelően már nem csak fix fényen tudjuk használni a 12-24 Voltos LEDszalagokat és LED modulokat, hanem egy egyszerű eszközzel vezérelni is tudjuk őket.

Fegyvertárunkban elérhetőek a Dimmerek (fényerő le-fel szabályzás) és a színes szalagokhoz való vezérlők is. A színváltós szalag vezérlőknél tökéletesen ki tudjuk használni a színes LED előnyeit, akár fixen beállítva egy hangulatfényt, vagy akár különleges hangulatelemeket használva (villogás, színátmenetes fény…).

Fontos, hogy már meglévő rendszerbe, utólag is beépíthető a vezérlő a LEDszalag és tápegység közé bekötve.