Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Lakásfelújítás - új fények otthonunkban

Lakásfelújítás - új fények otthonunkban

2021 februrárjától elindul Magyarországon az a lakásfelújítási program, melynek keretében az állam akár 50%-ban is támogatja az otthonok megújulását. Ennek keretében, fényforrásaink, kapcsolóink cseréje is aktuális lehet, főleg, ha egyébként is festéssel, tapétázással is szeretnénk megújítani a családi fészket. 

2021 februárjától elindul Magyarországon az a lakásfelújítási program, melynek keretében az állam akár 50%-ban is támogatja az otthonok megújulását. Ennek keretében, fényforrásaink, kapcsolóink cseréje is aktuális lehet, főleg, ha egyébként is festéssel, tapétázással is szeretnénk megújítani a családi fészket. 

LED fényforások

Az energiatakarékosság 2021-ben már nem csak szlogen, hanem lehetőség pénztárcánk, havi költségvetésünk kímélésére. Köztudomású, hogy a LED világítás nemcsak takarékosabb módja a világításnak, hanem hosszú távú megoldás is, hiszen jóval hosszabb ezen fényforrások élettartama, működése, akár több évig is működnek, csere nélkül.  Mi itt a PannonLednél 3 év hosszabbított garanciát vállalunk termékeinkre.

Világítás - tervezéssel

Minden felújítási folyamat alapja a tervezés, számolás. Kockás papír, ceruza, jó befektetés. :-) Érdemes erre időt szánni, hiszen a költségek nagyon elszállhatnak, ha "ad hoc" módon, tervezés nélkül vágunk bele, akár többszörösét is el tudjuk költeni az eredeti költségvetésnek. Ez nem egy rövid folyamat, érdemes tervet készíteni, és ahogy a különböző munkálatokhoz érkezünk, kalkuláljuk az alapanyag, és a munkák költségeit is. Kérjünk árajánlatot a mesterektől! Tudom, persze, ez nem túl gyakori a mai magyarországi gyakorlatban, de csak azokat a költségeket tudjuk elszámoltatni, amiről számlát is kapunk. 

fénytervezés, led világítás, ledszalag - pannonled.hu

Fénytervezés - amit gyakran elmulasztanak.

Sok esetben a világítás egy marginális, szükséges rossz. Tervezése kimerül annyiban, hogy hová kell lámpa, és az hol vásárolható meg a legolcsóbban. Pedig a fények - lakásunk fontos részei, hiszen az igazi otthon-érzéshez nagy mértékben hozzájárulnak. Amikor hazaérünk egy fárasztó nap után, főleg  az őszi-téli időszakban, jelentősen más lesz az első érzésünk, ha egy szép fényekkel megvilágított lakásba érkezünk. Itt nem csak a fényerőről van szó - sőt! A kisebb, lokális, meleg fények, jólesnek a szenek, és a léleknek is. Stukkókkal, díszlécekkel egészen más hangulatot varázsolhatunk a különböző terekbe. A jól megvilágított konyhai munkalap, a fürdőszoba rejtett fényei, és a háló olvasólámpája is egy-egy része, de fontos része otthonunknak. A kevesebb több - tartja a mondás, és a fények esetében ez fokozottan igaz lehet. A több, kisebb teljesítményű, lokális, meleg fehér fény látványa jobban esik a szemnek, mint az erős fény. Érdemes foglalkozni a világítótestek színhőmérsékletével, viilágítási szögével is, és természetsen, ateljesítmény is számít. Kellemes "mellékehatás,", hogy a LED-ek jóval kevesebb energiaigényűek, mint a hagyományos izzók voltak.   

Nem csak világítás

Amikor átgondoljuk, megtervezzük otthonunk fényeit, érdemes a kiegészítő berendezésekre is gondolni. Kapcsolók, tápegységek, kábelek, és szerelési anyagok - mind mind szükségesek egy biztonságos, nyugodt otthon működéséhez. Ezek az elemek akkor jók, ha nem is gondolunk rájuk - csak teszik a dolgukat.

A felújítás során érdemes ezeket is lecserélni korszerűbb, biztonságosabb darabokra. Láthatatlan kapcsolók, okos otthon kiegészítők - nos, ezek mind beszerezhetők bemutatótermünkben, és webáruházunkban is. Látszólag nem sokat fejlődött a technológia az elmúlt évek során. Valójában nagyon is.

Akár egy okostelefonnal is sok funkció működtethető a lakásban. Az okosotthon képes számtalan kényelmi funkcióra - például bekapcsolhatja a fűtést, vagy a világítást is, bizonyos helységekben, előre programozott módon, vagy a telefonra telepített applikációk segítéségével.  

Személyesen, és a webshopban is várjuk

Szegedi bemutatótermünk nem csak egy villanyszerelési üzlet. Igényes környezetben, szakértő kollégáink segítik Önt is. Jöjjön el családjával, és válasszák ki széles kínálatunkból a világítótesteket, kapcsolókat, tápegységeket, díszléceket, stukkókat, illetve mindazt, ami ezek működéséhez szükséges. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke Minta címke 2