Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Külső sarokelem karnistámasz Kaposvár 210

Épikon
4.426 Ft (3.485 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: 210-10206-kt-sk
Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre (10 napon belül)
Ezt a termékünket szegedi üzletünkben lehet átvenni, a sérülékenysége miatt nem tudjuk futárral küldeni! Külső sarokelem indirekt világításhoz, karnisokhoz.
4.426 Ft (3.485 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab

Leírás

Miért válasszam ezeket a stukkókat?

Az általunk forgalmazott stukkók (díszlécek) eleve úgy lettek kialakítva, hogy azokba a LED szalagot a lehető legoptimálisabban lehessen beszerelni, anélkül, hogy ehhez bármilyen komolyabb bontással, kosszal járó munkára szükség legyen. Sok esetben probléma az, hogy nincs mód a LED szalagok újratáplálására, mert a helyiség egyik pontján van csak betáplálás, nincs kiépítve az ehhez szükséges rendszer. Ez azt eredményezi, hogy a LED szalag 5 méter után elkezd elhalványodni, amely nem túl esztétikus. Viszont a stukkóink kialakításakor egy nútot terveztek a stukkó aljába, melyben akár egy öteres vezeték is elhúzható a LED szalag alatt. Mivel a LED szalag alatt fut a kábel, így a fénybe se takar bele.

Hogyan lettek kialakítva a stukkó családok? A családok csak a díszlécet tartalmazzák, vagy egyéb, felrakást könnyítő elemek is megvásárolhatók?

A stukkó családok magyarországi városok neveit kapták. Az adott családon belül több elem is található, mint például maga a díszléc, külső és belső sarok elemek, alumínium reflektor léc, átlátszó plexi, ragasztók, melyek mind-mind egymással kompatibilisek. Tehát ha az Ön számára a Veszprém elnevezésű stukkó család a legszimpatikusabb, az azon belül található összes elem egymással felhasználható és beépíthető.

Milyen hosszokban érhetők el a díszlécek, alumínium reflektor lécek és az opál plexik?

Az díszléc, reflektor léc és az átlátszó plexi 2 méteres szálakban érhetők el.

A LED szalagot elég csak beleragasztani a stukkóba vagy érdemes valamilyen fém felületre ragasztani?

A LED szalagot javasolt valamilyen fémre ragasztani, hiszen ezzel jelentősen megnövelhető az élettartama az extra hűtés miatt. Továbbá, mivel a szalag fémre ragad a legjobban, így nem fordulhat elő az, hogy hullámos lesz, mely aztán kivetül a megvilágított felületre is.

Viszont a legfontosabb tényező az az, hogy megakadályozza azt, hogy a LED szalag átvilágítsa a polisztirolból készült díszlécet. Ehhez a kínálatunkban szereplő alumínium reflektor léc a legtökéletesebb választás, mely úgy lett kialakítva, hogy az pont a stukkó belső formájához igazodik.

Elérhető valamilyen előlap a stukkókhoz?

Igen. A stukkóink kialakítása olyan, hogy az általunk forgalmazott előlap tökéletesen beleillik a stukkóba. Az átlátszó plexi miatt a takarítás lényegesen egyszerűbb, hisz a por a plexi tetején telepszik meg, nem hullik bele a stukkóba, ahonnan jóval nehezebb kitakarítani. 

A sarkoknál mivel tudom megoldani a stukkók vágását?

Ha nem akar a külső és belső sarkok gérvágásával bajlódni, akkor van arra lehetőség, hogy a stukkót eleve úgy rendelje meg tőlünk, hogy azt mi előre elkészítjük, így Önnek már csak be kell helyeznie azt a sarokba. Ezek a külső és belső (más néven negatív, pozitív) sarok elemek az összes általunk forgalmazott stukkó családban elérhetők. Természetesen, hogy teljes legyen az összkép, az átlátszó plexi esetében is lehet úgy kérni a plexit, hogy azt mi előre gérbevágjuk.

Érdemes lefesteni a stukkót?

Esztétikai szempontból mindenféleképp érdemes legalább egyszer lefesteni a díszlécet. A polisztirol stukkónak van egy minimális fényessége (hasonló, mint például a hungarocellnek), így ez a matt falfelületen könnyen kitűnhet és félkésznek tűnhet.

Mivel ragasszam fel a falra a stukkót?

A stukkó családok mindegyikében szerepel két fajta ragasztó, melyek a különböző felületekre történő ragasztáshoz szükségesek. Ezek a ragasztóanyagok nem tartalmaznak olyan összetevőt, mely esetlegesen károsíthatja a stukkót.

A megrendelést követően mennyi idő alatt kapom meg a termékeket? Van e lehetőség kiszállításra?

A megrendelt stukkókat először le kell gyártani. Amennyiben futárszolgálattal kéri a szállítást, akkor a csomagot a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül tudjuk biztosítani. Ha pedig a szegedi bemutatótermünkben venné át a stukkókat, akkor várhatóan ez maximum 3 munkanap. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Belső sarokelem karnistámasz Kaposvár 210

Cikkszám: 210-10206-sb-kt
Rendelésre (10 napon belül)
4.426 Ft

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó
Rendelésre (10 napon belül)
5.153 Ft

Belső sarokelem Kaposvár 210

Cikkszám: 210-10206-sb
Rendelésre (10 napon belül)
3.688 Ft

Külső sarokelem Kaposvár 210

Cikkszám: 210-10206-sk
Rendelésre (10 napon belül)
3.688 Ft

Polisztirol stukkó spot lámpa világításhoz Miskolc 301

Cikkszám: 301-6280
Rendelésre (10 napon belül)
3.207 Ft

Rejtett világítás díszléc karnistámasz Kaposvár 210

Cikkszám: 210-10206-kt
Rendelésre (10 napon belül)
2.950 Ft

Polisztirol stukkó világítástechnika Kecskemét 300

Cikkszám: 300-6200
Rendelésre (10 napon belül)
2.560 Ft

Rejtett világítás díszléc Kaposvár 210

Cikkszám: 210-10206
Rendelésre (10 napon belül)
2.459 Ft

Alumínium reflektor léc díszlécekhez

Cikkszám: aluminium-profil
Rendelésre (10 napon belül)
1.498 Ft

Szilikonkinyomó

Cikkszám: Szilikonkinyomo
Rendelésre (10 napon belül)
1.388 Ft