Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Mean Well Tápegységek

Prémium minőségű IP67 védettségű tápegységek, melyekre 3-5 év garanciát vállal a gyártó.

Amennyiben fontos szempont az IP védettség, vagy a későbbiekben nehezen hozzáférhető helyre szereli be a tápegységet, mindenféleképpen ezt a magas minőségű tápegység családot javasoljuk használni.

Ezek termékek esetében a bekötés kábelesen történik. 

Szeretnénk felhívni vásárlóink figyelmét arra, hogy az alább látható tápegységek mindegyikét azonnal, raktárról tudjuk küldeni, viszont néhány esetben előfordulhat, hogy a beszerzés külső raktárról történik, ez miatt a várható szállítási idő 1 munkanappal kitolódhat! Ebben az esetben munkatársunk telefonon fogja keresni, egyeztetés céljából. Megértésüket köszönjük.