Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Alumínium Profilok LED Szalagokhoz

Az alumínium LED profilokat LED szalagok felhelyezéséhez javasoljuk. Változatos kialakításuk és kinézetük miatt esztétikus lámpatestként is tudnak szolgálni. A jelenleg áruházunkban kapható profilokba maximum 12 mm-széles LED szalagokat tudunk elhelyezni. 

Felhelyezhetők felületekre klipszekkel, vagy felfúrással.

Nagyon sok előnye van az Alu profiloknak:

- A LED szalagok élettartamát optimalizálja, mert elvezeti a LED szalagok által termelt hőt. 

- Egyenesen, ez által esztétikusan tudjuk felhelyezni a szalagokat, akár stukkókba, akár egy konyhabútor aljára.

- Kialakítása miatt tudjuk irányítani, hogy hova világítson. pl a felső konyhaszekrény belső sarkához helyezve ideálisan helyre tud világítani a konyhapultra a LED szalag.

A pannonled.hu oldalunkon minden kiegészítőt megtalál az Alu profilhoz, legyen az műanyag előlap, végzárók, vagy rögzítő klipszek.