Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Színváltós Beltéri LED Szalagok 12-24V

A 12 voltos "beltéri" LED szalagjainkon nincs semmiféle védő bevonat. 

A klasszikus egyszínű szalagok mellett nagy divat lett és igen széles körben lehet most már alkalmazni a változatható színű LED szalagokat. 

Minden esetben szükséges hozzá egy 12, vagy 24 voltos tápegység, mely a működtetését teszi lehető. Ettől eltérő Volt értékű megtáplálás a termék tönkremenetlést eredményezheti. 

Ahhoz hogy a színeket változtatni tudjuk a szalagunknak, szükséges hozzá egy LED szalag vezérlő és egy távirányító. E nélkül használva csak egy színben tud világítani a szalagunk. 

A színes LED szalagjainknak is Alumínium profilokban javasolt a felszerelésük.

Gyári csomagolást tekintve 5 méteres tekercsekben forgalmazzuk ezeket a termékeket. Csomagolástól függetlenül, méterre áruljuk a szalagokat. Vágási-toldási-forrasztási pontos 5-10 cm-enként vannak a szalagokon, típustól függően. 

Rendezés: