Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Színhőmérséklet Szabályozható LED Szalagok 12-24V

A klasszikus egyszínű szalagok mellett megjelentek az úgynevezett változtatható színű szalagok is.

2 típust különböztetünk meg:

1. Színhőmérséklet szabályozható, vagy más néven CCT LED szalagok. Itt 2 chippet ültettek egy tokozatba, egy meleg és egy hideg színhőmérsékletűt. Egy LED vezérlő segítségével a 2 színt keverve tudjuk használni a szalagot úgy hogy 3000-6000 Kelvin között változtatjuk a Fehér színt. Ennél a típusnál 3 eres szalagot kell használni a bekötéshez.

2. RGBW, vagy RGBWW szalagok. Ezek esetében az RGB chippek mellé bekerült 1 vagy 2 fehér chipp. Egy erre alkalmas vezérlővel tudjuk szabályozni a szalagot. Itt tudjuk a legtöbb funkciót. Színes szabályzás, akár ahhoz keverve fehér színt, vagy csak fehér színt is tudunk használni egy megfelelő gombkombinációval a távírányító segítségével. Ennél a típusnál 5 vagy 6 eres szalagot kell használni a bekötéshez.

Minden esetben szükséges hozzá egy 12, vagy 24 voltos tápegység, mely a működtetését teszi lehető. Ettől eltérő Volt értékű megtáplálás a termék tönkremenetlést eredményezheti. 

Ahhoz hogy a színeket változtatni tudjuk a szalagunknak, szükséges hozzá egy LED szalag vezérlőre és egy távirányítóra. E nélkül használva csak egy színben tud világítani. 

A színes LED szalagjainknak is Alumínium profilokban javasolt a felszerelésük.

Gyári csomagolást tekintve 5 méteres tekercsekben forgalmazzuk ezeket a termékeket. Csomagolástól függetlenül, méterre áruljuk a szalagokat. Vágási-toldási-forrasztási pontos 5-10 cm-enként vannak a szalagokon, típustól függően.  

Rendezés: