Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED Szalagok

Elmondható hogy az elmúlt évek legfelkapottabb LED világítástechnikai termékei a LED szalagok és a hozzájuk tartozó kiegészítő termékek.

Kiegészítő termékek:

  • LED tápegységek
  • LED vezérlők
  • Alu Profilok LED szalagokhoz
  • LED szalag kiegészítők

Az általunk forgalmazott LED szalagok 12-24 Volt feszültséggel működnek. Minden esetben a hátulja gyárilag 3M ragasztószalaggal van ellátva. Elsősorban dekorációs célokra, surlófények kialakítására javasolt, de a nagyobb teljesítményű szalagok már "fő" világítási célokra is megfelelőek. 

Működtetésüket 12-24 voltos tápegység végzi, amennyiben pedig fényerőszabályozni, vagy vezérelni szeretnénk, akkor Dimmerek illetve RGB(W) vezérlők is szükségesek hozzá.  

Az egyszínű szalagok mellett már megtalálhatóak a színhőmérsékletszabályozható (CCT), színes (RGB), illetve az RGBW, RGBCCT szalagok is. 

Kialakítását tekintve IP20 és IP65 ( szilikon bevonatos) szalagjaink vannak.