Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED Reflektorok

A hagyományos halogén reflektorok ideje lejárt! 

Válasszon kínálatunkból kültéri LED reflektorokat! Alacsony fogyasztása mellett extrém hosszú élettartam jellemzi a LED reflektorokat. Javasoljuk éjszakai biztonsági megvilágításra, kisebb kertek, nagyobb telephelyek megvilágítására egyaránt. 

Webshopunkban készletről értékesítjük a 20, 30 és 50 watt közötti teljesítményű lámpákat. Amennyiben nagyobb teljesítményű lámpákra lenne szüksége, keresse ügyfélszolgálatunkat.