Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED Polisztirol Stukkók, szigetek

Direkt fényforrás spot izzó és indirekt világítás, Led szalag használatával

Három az egyben - Önnek lehetősége van három legyet ütni egy csapásra! Egyszerre megoldhatja lakása bármely helyiségének  stukkó díszítését és direkt, indirekt vagy kombinált világítását is.
Led világítás számtalan lehetőséget kínál Önnek beltéri világítás kiépítésére. Direkt fényforrás kiépítéséhez spot izzó azaz Led spot használatát, indirekt világítás építéséhez Led szalag vagy RGB Led szalag használatát javaslom. Ezen a kategória oldalon a Led szalag és a Led spot beépítéséhez talál könnyen kivitelezhető megoldásokat.

Feltöltés alatt!
 

Rendezés: