Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Mini LED Panelek

A LED Panel termékcsalád legelterjedtebb termékei a kis méretű Mini Panelek. Sikerét esztétikus és minimál formavilága hozza, mely tulajdonképpen mindenféle belsőépítészeti stílushoz kényelmesen igazodik. 

Jelenleg 3 és 24 Watt közötti teljesítményűek érhetők el áruházunkban.

Felhelyezés alapján tét fő csoportra oszthatók: 

- Süllyeszthető forma beszerelése: gipszkartonba, bútorlapba és egyéb felületekbe szükséges kivágni egy adott méretet és alakzatot (mint a hagyományos süllyeszthető spot lámpatestek esetében)  és rugós fülek segítségével tudjuk rögzíteni a lámpákat. Előnye, hogy a mennyezet vagy oldalfal síkjához képest csak 2-5 milimétert emelkedik ki a felülethez képest. 

-  Felületre szerelhető, más néven Falon kívüli lámpák felszerelése: Itt gyakorlatilag egy lámpatestet szerelünk fel különböző felületekre (a hagyományos ufó lámpákat hívatott leváltani). A lámpatestek 3-5 cm vastagságúak. Esztétikus minimál formát és kinézetet kapunk.

Rendezés: