Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED Panelek

A LED panelek olyan energiatakarékos lámpatestek, melyeknél a lámpaházba integrált LED-ek ( LEDszalag) biztosítják a fényt. A működtetését ugyanúgy egy tápegység biztosítja , mint a LED szalagok esetében. A káprázásmentes és homogén világítási élményről a panelek opál előlapja gondoskodik, mely kiválóan igazodik mind a modern trendekhez, mind az egyszerűbb lakberendezési stílusokhoz egyaránt.

Eredendően ez a termékcsalád a kazettás álmennyezeti világítási célokhoz lett kifejlesztve, de most már elérhető gipszkartonba süllyeszthető, vagy felületre szerelhető formában is.

Az általunk forgalmazott LED paneleket szettben forgalmazzuk, azaz az árak tartalmazzák a LED Panelt és a hozzá való tápegységet is.

Webshopunkban 3 különböző kategóriára bontottuk a LED paneleket.

  • LED Panelek - süllyesztve elhelyezhetjük álmennyezetbe, vagy a különböző LED Panel kiegészítő termékeinkkel mennyezetre szerelhetjük vagy akár sodronyos függesztékkel belógathatjuk terekbe.  
  • Süllyeszthető Mini Panelek – elsősorban gipszkartonba, de egyéb anyagú álmennyezetekbe tudjuk süllyeszteni a lámpatesteket.
  • Falon kívüli Mini Panelek – ezeket a lámpatestek különböző felületekre (beton, tégla, gipszkarton) csavarozható fel, kiváltva ezzel a hagyományos és elavult plafonlámpákat.
  • LED Panel kiegészítők – itt találhatóak a panelekhez szükséges kiegészítők, mint a felületre szerelhető keretek, függesztékek, tartalék tápegységek.