Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Filament szálas LED fényforrások

Teremtsen modern, dizájnos hangulatot otthonában, környezetében.

A Filamant szálas fényforrásaink már 2 designban is elérhető, az átlátszó retró hatású füstüveges búrával szerelt lámpák mellett már raktárról elérhető az opál búrás kivitel. A opál búrás kivitel 2 féle színhőmérsékletben is elérhető, válaogasson kedvére a 3000 Kelvines meleg fény, vagy a 4000 Kelvines természetes fény között.  

A fényszálak elhelyezésének köszönhetően igen magas ( ~300°-os) sugárzási szöggel rendelkeznek, melynek köszönhetően szinte mindenféle lámpatípusban használható. A hagyományos opál búrás SMD diódás LED fényforrásokhoz képest hatékonyabb a fényhasznosítása, ami azt jelenti, hogy akár 120 Lumen / Watt teljesítményre is képesek. 

Javasoljuk az esztétikai szépsége miatt nyitott búrás lámpatestekbe, vagy akár függesztékként használva. 

Kínálatunkban megtalja mind az E14 és mind az E27 foglalatú fényforrásokat egyaránt. 

 

Rendezés: