Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Láthatatlan kapcsolók

"Lépjen be a láthatatlan kapcsolók világába!"

Modern! Letisztult! Biztonságos!
A modern trendeknek megfelelően a mai ingatlanokban az egységesebb összképet nyújtó bútorok és berendezések kapnak helyet. Mi is lehetne letisztultabb annál, ami a szem elől rejtve marad, a funkcióját mégis tökéletesen ellátja, hibátlanul működik? Reklámvideónkban működés közben tekintheti meg a MATERIAL BUTTON-t!
100% Magyar - 100% Láthatatlan
A MATERIAL BUTTON érintőgomb 100%-ban magyar fejlesztésű és gyártású termék. Magyarországon elsőként a MATERIAL BUTTON érintőkapcsoló nyújt olyan biztonságos és megfelelő megoldást, mellyel modernebbé és letisztultabbá tehetjük otthonunkat. Amennyiben szeretné otthonát modernizálni, szebbé, letisztultabbá  és biztonságosabbá tenni, úgy a MATERIAL BUTTON a tökéletes választás.

Egyszerű Anyagból Érintőgomb
Bármilyen (nem vezető) burkolóanyag mögé elhelyezhető és tökéletesen helyettesíti a hagyományos kapcsolókat. Stabil működést biztosít minden olyan elektromos eszköznek, amellyel összeköttetésben áll. Akár 30 mm vastagságon keresztül is kifogástalanul működik, 100%-ban vízálló, és jellegéből fakadóan tökéletesen rongálás biztos.

   


Egypólusú Érintőgomb
A hagyományos kapcsoló „láthatatlan” megfelelője. A gomb érintésre ki-be kapcsolja a kimenetét. Ideális lámpákhoz, fürdőszobai világításhoz, kerti hangulatvilágításhoz, valamint időzítőkhöz.

Dupla Érintőgomb
A Dupla érintőgomb egyszerre két fogyasztó vezérlésére képes, így több pólusú világítások – például csillárok - kapcsolásához praktikus.Rezgőkapcsoló
Rezgés, vagy lépés, illetve ütés hatására egy, a kapcsolóba integrált szeizmikus szenzor segítségével aktiválja az érintőgombbal összeköttetésben álló fényforrást, fogyasztót. Lépcsővilágításhoz, de akár bútorokba építve is használható.

RGB Vezérlő (kiegészítő modul)
Az RGB vezérlőt az egypólusú kapcsoló kiegészítéseként javasoljuk. A vezérlő segítségével képes lesz beállítani a csatlakoztatott led szalag fénytartományát. Ideális választás lehet hangulatvilágításokhoz.A MATERIAL BUTTON Könnyedén Programozható
Egy NFC olvasásra alkalmas Android operációsrendszerű okostelefonnal, és az erre a célra fejlesztett applikációval könnyedén programozható. Néhány mozdulattal beállíthatjuk MATERIAL BUTTON kapcsolónkat, így egyszerűen használhatjuk igény szerinti anyagtípus és vastagság mellett.

Rendezés:

Material Button Egypólusú Érintőkapcsoló

Cikkszám: 9191
Gyártó: Material Button
Raktáron
15.999 Ft

Material Button Rezgésérzékelő kapcsoló

Cikkszám: 9190
Gyártó: Material Button
Raktáron
18.000 Ft

Material Button Dupla érintőkapcsoló

Cikkszám: 9192
Gyártó: Material Button
Raktáron
15.999 Ft

Material Button RGB Modul Érintő Kapcsolókhoz

Cikkszám: 9193
Gyártó: Material Button
Raktáron
19.500 Ft