Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Kapcsolók és dugaljak

Vásároljon aljzatokat, kapcsolókat és hozzájuk való kereteket most a Pannon Led-től! Folyamatosan bővülő választékunkból tud választani a nap 24 órájában. Válassza ki, vásároljon online, és 2-4 munkanapon belül otthonában tudhatja a megrendelt termékeket. 

Nem tud dönteni a kép alapján? Semmi baj, látogasson el a szegedi bemutatótermünkbe, ahol megtekintheti a termékeket, megkönnyítve a választást!