Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Spot Keretek

Házat épít és szeretné a világítást különlegessé tenni? Vagy csak lecserélné a régi süllyeszthető lámpáit modern, divatos lámpatestekre? Tekintse meg az álmennyezetbe süllyeszthető lámpáinkat. 

A Süllyeszthető, más néven Beépíthető lámpák kifejezetten álmennyezetekbe építhetőek. Kínálatunkba megtalálható a hagyományos GU10, de pl a GX53 foglalatúak is, amiknek esztétikus kialakításuk mellett óriási előnye, hogy olyan helyeken is tudják alkalmazni, ahol csak 2-3 cm-nyi hely van a lámpa elhelyezésére.

Lámpatestekhez válassza a prémium minőségű, elérhető árú 3 év garanciás Pannon Led GU10 és GX53 spot fényforrásait.