Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Külső sarokelem Budapest 202

1.439 Ft (1.133 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab
Cikkszám: 202-6142-sk
Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Külső sarokelem indirekt világításhoz.
1.439 Ft (1.133 Ft + ÁFA)
Mennyiség:darab

Leírás

Miért válasszam ezeket a stukkókat?

Az általunk forgalmazott stukkók (díszlécek) eleve úgy lettek kialakítva, hogy azokba a LED szalagot a lehető legoptimálisabban lehessen beszerelni, anélkül, hogy ehhez bármilyen komolyabb bontással, kosszal járó munkára szükség legyen. Sok esetben probléma az, hogy nincs mód a LED szalagok újratáplálására, mert a helyiség egyik pontján van csak betáplálás, nincs kiépítve az ehhez szükséges rendszer. Ez azt eredményezi, hogy a LED szalag 5 méter után elkezd elhalványodni, amely nem túl esztétikus. Viszont a stukkóink kialakításakor egy nútot terveztek a stukkó aljába, melyben akár egy öteres vezeték is elhúzható a LED szalag alatt. Mivel a LED szalag alatt fut a kábel, így a fénybe se takar bele.

Hogyan lettek kialakítva a stukkó családok? A családok csak a díszlécet tartalmazzák, vagy egyéb, felrakást könnyítő elemek is megvásárolhatók?

A stukkó családok magyarországi városok neveit kapták. Az adott családon belül több elem is található, mint például maga a díszléc, külső és belső sarok elemek, alumínium reflektor léc, opál plexi, ragasztók, melyek mind-mind egymással kompatibilisek. Tehát ha az Ön számára a Veszprém elnevezésű stukkó család a legszimpatikusabb, az azon belül található összes elem egymással felhasználható és esztétikusan beépíthető.

Milyen hosszokban érhetők el a díszlécek, alumínium reflektor lécek és az opál plexik?

A díszléc, reflektor léc és opál plexi 2 méteres szálakban érhetők el.

A LED szalagot elég csak beleragasztani a stukkóba vagy érdemes valamilyen fém felületre ragasztani?

A LED szalagot javasolt valamilyen fémre ragasztani, hiszen ezzel jelentősen megnövelhető az élettartama az extra hűtés miatt. Továbbá, mivel a szalag fémre ragad a legjobban, így nem fordulhat elő az, hogy hullámos lesz, mely aztán kivetül a megvilágított felületre is.

Viszont a legfontosabb tényező az az, hogy megakadályozza azt, hogy a LED szalag átvilágítsa a polisztirolból készült díszlécet. Ehhez a kínálatunkban szereplő alumínium reflektor léc a legtökéletesebb választás, mely úgy lett kialakítva, hogy az pont a stukkó belső formájához igazodik.

Elérhető valamilyen opál előlap a stukkókhoz?

Igen. A stukkóink kialakítása olyan, hogy az általunk forgalmazott előlap tökéletesen beleillik a stukkóba. Az opál plexi miatt a takarítás lényegesen egyszerűbb, hisz a por a plexi tetején telepszik meg, nem hullik bele a stukkóba, ahonnan jóval nehezebb kitakarítani. Illetve az plexi opálossága miatt a fény sokkal homogénebb, egyenletesebb lesz.

A sarkoknál mivel tudom megoldani a stukkók vágását?

Ha nem akar a külső és belső sarkok gérvágásával bajlódni, akkor van arra lehetőség, hogy a stukkót eleve úgy rendelje meg tőlünk, hogy azt mi előre elkészítjük, így Önnek már csak be kell helyeznie azt a sarokba. Ezek a külső és belső (negatív, pozitív, ki hogy hívja) sarok elemek az összes általunk forgalmazott stukkó családban elérhetők. Természetesen, hogy teljes legyen az összkép, az opál plexi esetében is lehet úgy kérni a plexit, hogy azt mi előre gérbevágjuk.

Érdemes lefesteni a stukkót?

Esztétikai szempontból mindenféleképp érdemes legalább egyszer lefesteni a díszlécet. A polisztirol stukkónak van egy minimális fényessége (hasonló, mint például a hungarocellnek), így ez a matt falfelületen könnyen kitűnhet és félkésznek tűnhet.

Mivel ragasszam fel a falra a stukkót?

A stukkó családok mindegyikében szerepel két fajta ragasztó, melyek a különböző felületekre történő ragasztáshoz szükségesek. Ezek a ragasztóanyagok nem tartalmaznak olyan összetevőt, mely esetlegesen károsíthatja a stukkót.

A megrendelést követően mennyi idő alatt kapom meg a termékeket? Van e lehetőség kiszállításra?

A megrendelt stukkókat először le kell gyártani. Amennyiben futárszolgálattal kéri a szállítást, akkor a csomagot a megrendelést követő 3-5 munkanapon belül tudjuk biztosítani. Ha pedig a szegedi bemutatótermünkben venné át a stukkókat, akkor várhatóan ez maximum 3 munkanap. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékeink

Belső sarokelem Budapest 202

Cikkszám: 202-6142-sb
Raktáron
1.439 Ft

Alumínium reflektor léc díszlécekhez

Cikkszám: aluminium-profil
Raktáron
1.234 Ft

Szilikonpisztoly

Cikkszám: Szilikonpisztoly
Raktáron
1.144 Ft

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: Mester díszléc-stukkó ragasztó
Raktáron
975 Ft

Rejtett világítás díszléc Budapest 202

Cikkszám: 202-6142
Raktáron
960 Ft

Opál plexi belső sarokelemhez

Cikkszám: plexi-sb
Raktáron
867 Ft

Opál plexi külső sarokelemhez

Cikkszám: plexi-sk
Raktáron
867 Ft

Plexi stukkó díszléchez

Cikkszám: plexi-lec
Raktáron
578 Ft

Díszléc profilsimító Budapest 202

Cikkszám: 202-6142-ps
Raktáron
29 Ft

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó
Raktáron
4.246 Ft

Ezek a termékek még érdekelhetik Önt