Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LÁTVÁNYOS DEKORÁCIÓS ELEM, VAGY ANNÁL TÖBB?

Dobja fel a TV-jét vagy monitorát egy egyszerű lépéssel, melyhez még külön tápegység sem kell! Tudja meg, hogy a dizájn mellett még milyen előnye van egy háttér világításnak. 
 


 

Manapság egyre nagyobb teret nyer a LED szalag, hisz vannak alacsony és magas fényűek, színesek, színhőmérséklet szabályozhatók, digitális LED szalagok, így házunkat, lakásunkat néhány egyszerű lépéssel feldobhatjuk LED szalagok segítségével. LED szalagot használunk stukkó világításra, konyhapult megvilágításra vagy a fürdőszobában a tükör köré. Miért maradna ki ebből a TV vagy a monitor? 

Egy TV esetében a háttér megvilágítás elsősorban egy hangulatvilágítási szerepet tölt be, így itt első sorban nem a fényerő dominál, sokkal inkább a színek, az egyenletesség, illetve a vezetékek elrejtése. Mivel a LED szalag szett, amit kínálunk egy rádiófrekvenciás vezérlőt tartalmaz, így nincs szükség arra, hogy az infra jel vevőjét valahol kilógassa, megtörve az összképet. Továbbá a LED szalag USB-re csatlakoztatható, így nincs szükség adapterre, a TV hátulján található USB portok valamelyikéről megoldható a LED szalag betáplálása.

A szett egy RGB szalagot tartalmaz, melyet egy távirányító segítségével (melyet ugyanúgy tartalmaz a szett) vezérelhet. Kiválaszthatja a színt, fényerőt, de még akár váltakozó színeket is beállíthat.

Egy ilyen háttér megvilágításnak van egy további előnye is. Minél sötétebb van egy szobában, annál megterhelőbb a szemnek egy TV vagy monitor fénye. Viszont egy ilyen háttér világítással ez a terhelés lecsökkenthető, kevésbé fogja terhelni a szemet, illetve megszüntetheti az ebből az okból származó fejfájást. Ez az extra terhelés egy sötét szobában abból adódik, hogy az agy azt érzékeli, hogy a szoba sötét, ennek megfelelően a szemünk is úgy működik ilyenkor, mintha teljes sötétségben lennénk, hiába van előttünk egy 100-120 cm átmérőjű fényforrás. Persze ez elkerülhető azzal, ha felkapcsoljuk a villanyt és világosban nézünk meg egy filmet, viszont ez a kép színeinek torzulásához vezethet, ezért előnyös ezt sötétben csinálni.

Reméljük, hogy cikkünkkel adtunk egy jó ötlet arra, hogy otthonát még modernebbé és különlegesebbé tegye!