Adatvédelmi tudnivalók

  • Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be.
  • Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről.
  • Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről.
  • A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető.
  • Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.)
  • Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

  1. Bármilyen termék- függetlenül a hiba jellegétől- kizárólag a Pannon Led Kft. által biztosított jótállási időn belül (fényforrások és lámpatestek: 2 év, összes egyéb termék: 1 év- a vásárlás dátumától számítva) cserélhető vagy írható jóvá.

  2. Hibátlan termékre a Pannon Led Kft. nem alkalmaz cserét, jóváírást, kivéve az alábbi esetet:

- A vásárlástól számítva maximum 6 hónapon belül

- Hibátlan termék, sértetlen csomagolásban

- 20% jóváírási díj ellenében a Pannon Led Kft. aktuális listaárából

- Palotás Zsolt kereskedelmi vezető írásos engedélyével

  1. Hibás megrendelés esetén az átvétel dátumától számított 3 munkanapon belül, írásban jelzett tévesen megrendelt cikkeket cseréli a Pannon Led Kft.

3 munkanapon túl történő bejelentés esetén lásd 9. pont.

  1. A KT Electronic termékei esetében terméket cserélni kizárólag a KT Elektronic által kibocsátott, szabályosan kitöltött, dátummal ellátott garanciajegy ellenében tudunk.

Szavatossági jog: Az általunk forgalmazott termékekre a Ptk-ban és a 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendeletben foglaltak szerint egy év jótállást vállalunk. A jótállási idő kezdete a megrendelt termékek átvételének napja. A hibás termékeket 15 napon belül kicseréljük vagy megjavítjuk, vagy a megfelelő termék hiányában a termék árát visszautaljuk. A termék vételárát cégünk a vevő által megadott bankszámlaszámra utalja vissza. Cégünk akkor mentesül a szavatosság alól, ha bebizonyosodik, hogy a termék hibája a fogyasztó részére történő átadás után következett be. Nem érvényes a garancia, ha a termék nem rendeltetésszerű használatából, szakszerűtlen szereléséből, tárolásából eredő hibából adódik. Garancia nem vonatkozik nem megfelelő üzemeltetésből, mechanikai sérülésből, vagy elemi kárból bekövetkezett meghibásodásra. A fogyasztó a szavatossági igények elutasítása esetén békéltető testülethez fordulhat. A békéltető testületek elérhetőségeit megtalálhatja a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság weboldalán.

Vállalkozásunk székhelye szerinti békéltető testület elérhetősége: Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület, 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. 

A részünkre visszaküldött erre vonatkozó utánvétes csomagokat nem áll módunkban átvenni. Javított vagy cserélt termékeket szállítási költség nélkül küldjük vissza az Ön címére.