Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Színes, RGB és RGBW(W) Vezérlők

Használjon stíllusához, hangulatához megfelelő színhőmérsékletet otthonában, munkahelyén. Már nem csak a monocrom (egyszínű) LED szalagokat tudjuk stílusosan vezérelni, hanem a színes szalagjainkat is. 

Több típusú szalagot forgalmazunk áruházunkba, és természetesen minden típushoz tudunk több féle távírányító típust ajánlani.

  • Kínálunk "szetteket", amikor egy csomagot adunk önnek, amiben egy távirányító és egy LED vezérlő található, amik gyárilag össze lettek hangolva. Itt annyi a feladata, hogy a LED szalagot a vezérlővel összevezetékelést követően már tudja is használni a terméket.
  • A másik nagy csoport a Zóna vezérlés, amikor is külön tudja megvásárolni a vezérlőket és külön a távirányítókat és a beüzemelésnél kell összepárosítani az eszközöket. Előnye a mobilitás és a bővíthetőség. 
Rendezés: