Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

LED műanyag házas adapter 12V DC

12 Voltos LED Adapter / tápegység LED szalagok, modulok működtetéséhez. 

Egyszerű beüzemelés. A 230V-os oldalán egy dugvillás csatlakozó van, amit egyszerűen a hálózatba dugva működtethető a tápegység. A 12 Voltos oldalán gyárilag egy DC plug apa (sorkapocs átalakító) gyorscsatlakozó található. A gyors és egyszerű szerelés érdekében a webáruházban is kapható DC plug anya (sorkapocs átalakító) gyorscsatlakozót ajánlunk a termékhez, amibe már egy egyszerű sorkapcocs bekötéssel csatlakoztatható a LED szalag/ modul 2 eres kábele. 

A tápegységeket úgy kell megválasztani, hogy maximum 80%-ig legyen leterhelve, ezzel stabil és hosszú távú működést tudunk biztosítani. 

Rendezés: