Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Tápegységek

A LED szalagok és LED modulok működtetéséhez elsősorban 12-24 Voltos tápegységekre van szükségünk, melyek biztosítják a LED világításnak a szükséges 12-24 Voltos egyenfeszültséget.
A szerelésnél nagyon fontos feladat a megfelelő feszültségű tápegység (trafó/adapter) kiválasztása, mert túl alacsony feszültségen már nem működik, nagyobb feszültségen való működtetés pedig a termékek (tápegység-LED szalag/modul) gyors meghibásodását okozhatja. A tápegységeket úgy kell megválasztani, hogy maximum 80%-ig legyen leterhelve, ezzel stabil és hosszú távú működést tudunk biztosítani. 
Tápegységeinket a Vásárlóink igénye szerint külön kategorizáltuk a pontosabb termékválasztás érdekében. 
Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amire az oldalon nem kap választ, keressen bennünket bizalommal.