Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Budapest

Polisztirol stukkók LED szalagokhoz. Az alább látható stukkó családokat, melyeket a város nevek különböztetnek meg, úgy alakították ki, hogy a lehető legegyszerűbben, akár szakember nélkül is fellehessen őket rakni a kívánt felületre. A stukkók 2 méteres szálakban készülnek, igény szerint lehet hozzájuk kérni külső és belső sarokelemet, így nem kell a gérvágással bajlódni. A stukkók úgy lettek kialakítva, hogy a LED szalagokhoz tartozó vezetékeket a LED szalag alatt, egy kis nútban lehet elvezetni az újratápláláshoz. 

A polisztirol stukkóknál sokszor probléma az, hogy a LED szalag átvilágítja a stukkót. Ehhez tudunk biztosítani alumínium reflektor lécet, mert tökéletesen beleillik a stukkóba. Ennek az egyik előnye az, hogy nem világítja át a stukkót a LED szalag. Továbbá a fém felület extra hűtést biztosít a LED szalagnak, ezzel lényegesen megnövelve ennek élettartamát. A harmadik nagy előnye pedig az, hogy mivel a LED szalagok fémre ragadnak a legjobban, így beragasztás után nem lesz hullámos a LED szalag, ami a rejtett világítás fényén is meglátszódhat. Ez az alumínium reflektor léc is 2 méteres szálakban érhető el.

A stukkókhoz tudunk biztosítani átlátszó plexit is, melyet csak bele kell helyezni a stukkón előre kialakított helyre. Az átlátszó plexi esetében a stukkó takarítása jóval egyszerűbb, hiszen a port elég csak letörölni a plexiről, nem kell a porszívóval bajlódni. A külső és belső sarokelemek mintájára, az átlátszó plexi is megvásárolható úgy, hogy azokat már előre gérbevágva tudjuk postázni. Az átlátszó plexi 2 méteres szálakban vásárolható meg.

A különböző elemeknél talál illusztrációt, hogy az adott elem pontosan mire használható, így érdemes a stukkó család kiválasztása után átnézni az összes elemet, az adott stukkó családon belül.

A stukkók felragasztásához minden családon belül van két típusú ragasztó, mely a különböző felületekhez használható, illetve szilikonkinyomót is vásárolhat tőlünk. 

A stukkókat a megrendeléskor gyártatjuk, így a megrendelések teljesítési ideje 3-5 munkanap.

Rendezés:

Rejtett világítás díszléc Budapest 202

Cikkszám: 202-6142
Külső Raktárról
1.110 Ft

Belső sarokelem Budapest 202

Cikkszám: 202-6142-sb
Külső Raktárról
1.664 Ft

Külső sarokelem Budapest 202

Cikkszám: 202-6142-sk
Külső Raktárról
1.664 Ft

Átlátszó stukkó díszléchez

Cikkszám: plexi-lec
Külső Raktárról
668 Ft

Átlátszó plexi belső sarokelemhez

Cikkszám: plexi-sb
Külső Raktárról
1.002 Ft

Átlátszó plexi külső sarokelemhez

Cikkszám: plexi-sk
Külső Raktárról
1.002 Ft

Alumínium reflektor léc díszlécekhez

Cikkszám: aluminium-profil
Külső Raktárról
1.426 Ft

Díszléc profilsimító Budapest 202

Cikkszám: 202-6142-ps
Külső Raktárról
34 Ft

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: Mester díszléc-stukkó ragasztó
Külső Raktárról
1.128 Ft

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó
Külső Raktárról
4.907 Ft

Szilikonpisztoly

Cikkszám: Szilikonpisztoly
Külső Raktárról
1.322 Ft