Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

E14 Gömb és Gyertya

Tekintse meg a "vékony foglalatos", E14 gömb és gyertya fényforrásainkat. Kis méretük ellenére, kiváló fényerővel rendelkeznek, így könnyedén kiváltják a halogén izzókat. Természetesen ezek a fényforrások is elérhetők Napfény (4000K) és Meleg (3000K) Fehér változatban, így kedvére válogathat.

Kínálatunkban jelenleg főként opál búrás termékeket találnak, melyekkel kellemes és hangulatos fényt teremthetünk környezetünkben. Amennyiben átlátszóbúrás fényforrásokat keres, keresse "filamentszálas" fényforrásainkat. 

A fényhasznosítás tekintetében nagyjából egységesen elmmondhatjuk hogy termékeink 80-85 Lumen / watt teljesítményre képesek opál búrával mérve.  

Rendezés: