Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Siófok

Polisztirol holker díszlécek, előre elkészített külső és belső sarokelemekkel. A megvásárolható kiegészítőknek hála könnyedén és gyorsan felhelyezhető a holker díszléc választékunk bármely családja. A holker díszléc kínálatunkban elérhetők kis és nagy méretű díszlécek, marbet díszlécek, továbbá karnistámaszos díszlécek közül is válogathat. 

A külső és belső sarokelemekkel nem kell Önnek bajlódnia a gérvágással, a csomagba már úgy kerül bele az elem, hogy azt csak fel kell ragasztani.

A stukkó keresztmetszeténél feltüntetett méretek milliméterben értendők, illetve a függőleges méret a mennyezettől, a vízszintes méret pedig a faltól számított távolság, egészen a díszléc végéig, így ebbe a méretbe a díszléc is beletartozik. 

Rendezés:

Polisztirol díszléc Siófok 04

Cikkszám: 04-245
Gyártó: Épikon
Rendelésre (10 napon belül)
192 Ft

Polisztirol díszléc Siófok 04 belső sarokelem

Cikkszám: 04-245-sb
Gyártó: Épikon
Rendelésre (10 napon belül)
285 Ft

Polisztirol díszléc Siófok 04 külső sarokelem

Cikkszám: 04-245-sk
Gyártó: Épikon
Rendelésre (10 napon belül)
285 Ft

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: Mester díszléc-stukkó ragasztó
Gyártó: Épikon
Raktáron
1.184 Ft

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó
Gyártó: Épikon
Rendelésre (10 napon belül)
5.153 Ft

Szilikonkinyomó

Cikkszám: Szilikonkinyomo
Gyártó: Épikon
Rendelésre (10 napon belül)
1.388 Ft