Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Holker Díszlécek

Polisztirol Holker díszlécek, holkerlécek - előre elkészített külső és belső sarokelemekkel. A megvásárolható kiegészítőknek hála könnyedén és gyorsan felhelyezhető a holker díszléc választékunk bármely családja.

Holker díszlécek: könnyű, esztétikus megoldás a belsőépítészetben:

Kínálatunkban elérhetők kis és nagy méretű díszlécek, marbet- , továbbá karnistámaszos megoldások közül is válogathatsz. 

A külső és belső sarokelemekkel nem kell bajlódnod a gérvágással, a csomagba már úgy kerül bele az elem, hogy azt csak fel kell ragasztani.

A stukkó keresztmetszeténél feltüntetett méretek milliméterben értendők, illetve a függőleges méret a mennyezettől, a vízszintes méret pedig a faltól számított távolság, egészen a díszléc végéig, így ebbe a méretbe a díszléc is beletartozik. 

Holkerléceinkhez és stukkóinkhoz különböző kiegészítő elemeket is kínálunk.

Ezekel a díszlécekkel egy egészen új fajta lakásdíszítést is megvalósíthatsz. Korábban még nem volt lehetőség stukkó és díszléc világítással történő kombinálására. Most az energiatakarékos LED világításnak köszönhetően mindez már lehetséges!

A polisztirol stukkóba épített LED világítás előnyei sokoldalúak. Összeállítottuk Neked a legfontosabb előnyöket:

energiatakarékos LED világítás LED izzóval és polisztirol díszléccel

hungarocell díszléc pormentes beépítése a direkt világítás megvalósításához

komplett megoldás: a kiválasztott holkerléchez.

Kínálunk LED izzókat, lámpa kereteket és további tartozékokat.

Spórolj időt és költséget díszléc beépítésével! A drága és körülményesen felszerelhető gipszkarton helyett holker díszléc segítségével gyorsan, egyszerűen és kedvező áron kialakíthatsz egy tökéletes mennyezeti világítást.

Polisztirol holker díszléc egyszerűbb beépítése: stukkóinkat, holkerléceinket akár saját kezűleg is is beépítheted!

Előnyös, tulajdonságai:

Kedvező árak: akár 100 Ft-tól elérhetőek

XPS-ből készült holkerléc

A stukkók és díszlécek XPS alapanyagból készülnek.

Díszléc - jó hőszigetelőképesség

Anyagának köszönhetően a stukkók, díszlécek megbízhatóan és tartósan szigetelnek.

Stukkó - magas mechanikai ellenállóképesség

A holkerléc, stukkó magas nyomásállósággal, húzószilárdsággal, hajlítási szilárdsággal és nyírásnak való ellenállással rendelkezik. Az XPS alapanyagból készült díszléc, modern stukkó továbbá ütésálló és ellenáll a dinamikus terhelésnek.

Holker díszléc magas víz- és gőzellenállással

A zárt cellaszerkezet hatása, hogy hungarocell díszléceink nedvességgel való tartós érintkezés esetén is megőrzik stabilitásukat.

Jó ragaszthatóság

Holker díszléceink és stukkóink megfelelő ragasztási felülettel rendelkeznek, mely által a ragasztó kötése a felső réteggel biztosított.

Stukkó, díszléc csekély súlya

A polisztirolból készült modern stukkó lehetővé teszi a gyors és egyszerű beépítést. Így a karnistakaró díszlécet és holkerlécet Te is beépítheted.