Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Ajándékkártyák

Éljen a lehetőséggel és vásároljon családtagja vagy ismerőse számára egy Pannon LED ajándékkártyát, mely szuper karácsonyi vagy újévi ajándék lehet, hiszen a webshopunkon szereplő bármely termékre vagy termékekre beválthatók. Hogy mindenki megtalálhassa a számításait, három különböző értékű (5000 Forint, 10000 Forint és 30000 Forint) ajándékkártya megvásárlására van lehetőség. 

Az ajándékkártyát egészen 2021 végéig fel lehet használni!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, varázsoljon fényt ismerőse otthonába!

Az ajándékkártyát a webshopunkon lehet beváltani, a kupon kód megadásával, vagy a szegedi bemutatótermünkben az ajándékkártya bemutatásával lehet érvényesíteni.

Rendezés:

5000 Forint értékű ajándékkártya

Cikkszám: 5000ajándék
Raktáron
5.000 Ft

10000 Forint értékű ajándékkártya

Cikkszám: 10000ajándék
Gyártó: Pannon Led
Raktáron
10.000 Ft

30000 Forint értékű ajándékkártya

Cikkszám: 30000ajándék
Raktáron
30.000 Ft