Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

Gyula

Polisztirol holker díszlécek, előre elkészített külső és belső sarokelemekkel. A megvásárolható kiegészítőknek hála könnyedén és gyorsan felhelyezhető a holker díszléc választékunk bármely családja. A holker díszléc kínálatunkban elérhetők kis és nagy méretű díszlécek, marbet díszlécek, továbbá karnistámaszos díszlécek közül is válogathat. 

A külső és belső sarokelemekkel nem kell Önnek bajlódnia a gérvágással, a csomagba már úgy kerül bele az elem, hogy azt csak fel kell ragasztani.

A stukkó keresztmetszeténél feltüntetett méretek milliméterben értendők, illetve a függőleges méret a mennyezettől, a vízszintes méret pedig a faltól számított távolság, egészen a díszléc végéig, így ebbe a méretbe a díszléc is beletartozik. 

Rendezés:

Polisztirol díszléc Gyula 12

Cikkszám: gyula-12-270
Külső Raktárról
286 Ft

Polisztirol díszléc belső sarok Gyula 12

Cikkszám: gyula-sb-12-270
Külső Raktárról
430 Ft

Polisztirol díszléc külső sarok Gyula 12

Cikkszám: gyula-sk-12-270
Külső Raktárról
430 Ft

Polisztirol díszléc simító Gyula 12

Cikkszám: gyula-ps-12-270
Külső Raktárról
33 Ft

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: Mester díszléc-stukkó ragasztó
Külső Raktárról
1.053 Ft

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó
Külső Raktárról
4.586 Ft

Szilikonpisztoly

Cikkszám: Szilikonpisztoly
Külső Raktárról
1.236 Ft