Adatvédelmi tudnivalók: Az Európai Uniós rendeletnek megfelelő új adatvédelmi tájékoztatót vezettünk be. Regisztrált felhasználóink e-mailt kaptak a regisztráció megerősítéséről. Hírlevélre feliratkozott felhasználóink e-mailt kaptak a feliratkozás megerősítéséről. A megerősítés a legközelebbi belépéskor is elvégezhető. Május 25-től, a HTTP-sütik elfogadása során rendelkezhetnek úgy, hogy a Google csak titkosított IP-címet kapjon oldalunktól. (Ebben az esetben nincs lehetőség a hirdetések testre szabására.) Cégünk alkalmazza az európai rendeletnek megfelelő szervezeti és adatbiztonsági előírásokat.

24 WATTOS SÜLLYESZTHETŐ PANELEK 3 ÉV GARANCIÁVAL!

24 WATTOS SÜLLYESZTHETŐ PANELEK 3 ÉV GARANCIÁVAL!

Folyamatosan, az igényeknek megfelelően bővítjük választékunkat. A bővítésből természetesen az egyik legnépszerűbb termékcsoportunk, a mini LED panelek sem maradhatnak ki. Továbbá még egy újdonsággal is készülünk, amely hamarosan az összes mini LED panelre érvényes lesz!
Megérkeztek új, 24 wattos süllyeszthető LED paneljeink kerek és négyzet formában. Kialakításra a korábban jól megszokott süllyeszthető paneljeinkkel megegyezik, viszont jóval nagyobb fény érhető el ezekkel a 24 wattos panelekkel. A LED panel továbbra is egy külső tápegységgel rendelkezik, így a panel teljes vastagsága nem nagyobb 12 mm-nél! A hátlap szinte teljesen zárt, így nem fordulhat elő az, hogy a LED panel oldalra is kivilágít. 

A keret továbbra is a matt fehér színt kapta meg, így jól bele illik szinte bármilyen környezetbe. A fényerő a színhőmérséklet a 24 wattos falon kívüli LED panelekkel megegyezik, így az 1850 Lumen fényerő és 4000-4500 Kelvines színhőmérséklet elegendő és kellemes fényt biztosít bármely helyiségben. A LED panel méreteiből adódóan már nem 2, hanem 4 rugós fül van, ezzel biztosítva azt, hogy a rögzítés tökéletes, egyenletes és biztos legyen. 

Ami különbség az új 24 wattos süllyeszthető LED panelünk és a régebbi LED paneljeink között az, hogy ezekre a fekete-arany dobozos, új dizájnos LED panelekre, már nem 2, hanem 3 év garanciát adunk! További jó hír, hogy hamarosan a korábbi LED paneljeinkre is 3 év garanciát fogunk adni!